Sose volt még ilyen vékony! A magyar tévés 20 kilót adott le
Fotókon a változás!
Házassága válsága miatt drasztikusan lefogyott Nacsa Olivér.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig több mint egy év házasság után beadta a válókeresetet Nacsa Olivér és Kiss Zsuzsa. A szakítást még fél évvel ezelőtt vetette fel a feleség, három hónappal később pedig a humoristának is be kellett látnia, hogy nincs közös jövőjük. Az elmúlt évben Németországban éltek, ahol az asszony kapott állást. A 33 éves tévés elmondta, valószínűleg az is közrejátszott a szakításukban, hogy felcserélődtek a szerepek, hiszen ő otthon ült, míg a felesége dolgozott. Elkényelmesedtek ebben a kapcsolatban, már nem voltak meg a mindennapos figyelmességek, az izgalom. A humorista 20 kilót fogyott az érzelmi válságtól.

Fotókon a változás!

Bár Friderikusz Sándor saját bevallása szerint nem híve a sportnak, ám elengedhetetlennek tartja azt. Az utóbbi időben már 30 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, de máig nem hagyta abba a diétázást és az edzést.

Az 54 éves televíziós egyáltalán nem törődik a korával, és nem érdekli semmiféle divat, nem akarja megjátszani magát. A fogyókúrába egészségi okokból kezdett bele, ugyanis 123 kilót nyomott, és laborleletei sorra rosszak voltak.

Ezt is szeretjük