A tévében árulta el az igazat! Ezért hagyja el az országot az X-faktor énekesnője
Muri Enikő kész áttelepülni az Egyesült Államokba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Muri Enikő menyasszony lett, és már lelkesen tervezi a nagy napot. De eláruljuk, a szép énekesnő csupán egy esküvői katalógus fotózásán vett részt.

Ilyenkor azonban az embert óhatatlanul hatalmába kerítik bizonyos gondolatok, melyek Muri Enikő esetében nem is állnak olyan messze a valóságtól. Köztudott, hogy életében mindig is fontos szerepet játszott egy titokzatos férfi, aki Amerikában él.

Mindent eltervezett

Bár egyelőre nem tudja, mennyire válhat komollyá a dolog, az X-faktor sztárja a többi lányhoz hasonlóan már elképzelte az esküvőjét.

Kislányként naplóban vezette, milyen ruhát, csokrot vagy díszítést akar, mostanra azonban letisztult az ízlése, és a szolidabb, elegánsabb irányzatok híve lett.

Sok kérdés még tisztázatlan a majdani nagy nap kapcsán, egyben azonban nagyon határozott véleménye van az énekesnőnek: a vőlegény mindenképpen legyen megértő.

A férj személyét firtató kérdésekre viszont általában zavarba jön az ifjú tehetség, pedig jelöltek és jelentkezők is akadnak.

Óvatos a férfival kapcsolatban

- Nekem volt egy nagy-nagy szerelmem, aki elutazott Amerikába a jobb megélhetés reményében, tehát nem azért, mert akkor már véget ért volna a kapcsolatunk. Éppen ezért csak óvatosan merek erről beszélni, hiszen még mi magunk sem tudjuk, hogy hányadán állunk. Azért lesz jó, hogy kimegyek, mert át tudjuk beszélni, mi legyen az életünkkel. Nem egyszerű dolog, és fájdalmas is ez a téma - vallotta őszintén az RTL Klub Reflektor című műsorában a 22 éves énekesnő.

A New York-i út során tehát lesz miről beszélgetniük a fiataloknak. Az kitűnt Muri Enikő szavaiból, hogy a fiú már nagyon várja, hogy nála legyen. Sok olyan esetet láttunk már, amikor a hölgyek gyűrű nélkül mentek ki Amerikába, és menyasszonyként tértek haza a tengerentúlról.

- Oroszlán Szonjával beszélgettem erről, ő ugyanis New Yorkban házasodott össze a párjával, és itthon érvényesítették. Miért ne eshetne ez meg velem is? Én nem mennék el Las Vegasig, nekem New York is tökéletesen megteszi - mosolygott sejtelmesen Enikő. Az Én, József Attila sztárja azt is bevallotta, hogy nem okozna neki problémát, ha át kellene települnie a tengeren túlra.

Ezt is szeretjük