Így harcol a rák ellen Muri Enikő! Nézd meg, mit tettek az énekesnő testével a kampány kedvéért
Videós kampány készült sztárokkal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 24 éves Muri Enikő is csatlakozott ahhoz a Mályvavirág Alapítvány kampányhoz, amely céljául tűzte ki, hogy segítsen a petefészek- és méhnyakrákban megbetegedőknek átvészelni a nehéz időket.

Molnár Andrea
Muri Enikő
Simó Vivien

Nem az énekesnő, színésznő az egyetlen hazai sztár, aki csatlakozott a kezdeményezéshez, Molnár Andrea táncosnő és műsorvezető, valamint Rippel Ferenc exfelesége, Simó Vivien is az arcukat adják a jó ügyhöz.

Testfestéssel illusztrálják

A kampányhoz, amely a nőgyógyászati megbetegedésekre hívja fel a figyelmet a május 8-án esedékes petefészekrák-világnap apropóján, készült egy kisfilm is, amelyben két érintett, a Mályvavirág Alapítvány elnöke, Tóth Icó és Simó Vivien osztják meg rákkal való küzdelmük történetét. 

- Annak idején, amikor a rákkal küzdöttem, a legnagyobb segítséget nekem is az nyújtotta volna, ha van egy személy, aki átesett a petefészekrákon, és pontról pontra el tudja nekem mondani, hogy mi fog velem történni. És ami a legfontosabb, hogy meg lehet gyógyulni - mondta el Vivien.

Előbbiek mellett Muri Enikő és Molnár Andi is megszólalt a témával kapcsolatban, elmondták, ők miért tartják fontosnak, hogy rendszeresen szűrésekre járjanak.

- Rendszeresen járok szűrésre, nagyon fontosnak tartom. Egyszer majd szeretnék gyereket, és azt a gyereket úgy szeretném a világra hozni, hogy tudom azt, hogy én is egészséges vagyok - árulta el Enikő.

- A nagymamámtól örököltem, hogy minden évben el kell végezni azokat a szűréseket, amik a nőiességemet veszélyeztethetik - fűzte még hozzá Molnár Andi.

Szemléltetésképpen a videó összes résztvevőjének a hasára felfestették a petefészkek rajzolatát, valamint néhány mályvavirágot. Mindezt Pál Gergő testfestő művész készítette.

A kampányhoz tartozó videót nálunk is megtekintheted!

Tudd meg, hogyan előzheted meg a petefészek- és méhnyakrák kialakulását!

Fotó: Facebook/Muri Enikő, Facebook/Simo Vivien, főkép - RTL Klub Sajtóklub.

Ezt is szeretjük