Nem félti az életét! A magyar műsorvezető életveszélyes hobbit választott
Müller Attila egy új szakmába kóstolt bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Müller Atilla veszélyes hobbiba kezdett. A műsorvezetés mellett másik nagy szerelme a kaszkádőrködés lett.

Pár éve kezdte el a nem éppen biztonságos mesterséget, melyet az elismert kaszkadőrtől tanulhatott, Piroch Csabától.

Nem félti életét

Müller Attila nem egy ijedős fajta, imádja az adrenalinlöketeket, mindent kipróbál, ami egy kicsit is veszélyes vagy izgalmas. Pár éve úgy döntött, meglátogat egy kaszkadőredzést, ami azonnal elvarázsolta a fiatal tévést.

Gyakori vendég lett a Honvédban Piroch Csaba edzésein, ahol kiderült, nem is tehetségtelen, sőt, kifejezetten ügyes. Szorgalmával hamarosan olyan szintre hozta magát, hogy elkezdhetett castingokra járni, aminek köszönhetően már élesben is kipróbálhatta a szakmát.

Egy amerikai sorozatban egy cseh katonát alakított, de forgatott már a mesterrel, Piroch Gáborral is, aki az RTL Klubnak adott interjújában dicsérő szavakkal illeti a sármos műsorvezetőt.

A legjobb is dicséri

Magyarország és talán a világ legjobb kaszkadőre senkit nem szokott dicsérni, de Müller Attiláról mindenképpen meg akarta osztani véleményét.

A mester szerint tanítványa kifejezetten tehetséges, jó alkata van ehhez a pályához, van elég színészi képessége, ami meglepő, de szinte elengedhetetlen egy kaszkadőr számára.

- Nem mondom magam profinak, én ilyen kis hobbista vagyok, aki egy-egy alapdolgot meg tud csinálni, de azt nagyon lelkesen - nyilatkozta a Reflektornak.

Mostanában sok külföldi produkciót forgatnak Magyarországon, így a tévés rengeteg castingra jár, általában színésznek, de már egyre többet előfordul, hogy kaszkadőrnek jelentkezik.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük