Elárulta! Súlyos betegségben szenved a Cool TV képernyőse
Müller Attila a tavalyi év során jócskán túlhajszolta magát, aminek meg is lett a következménye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Müller Attila néhány hónapja beszélgetett a Tabu TV riporterével, aminek során többek között újévi fogadalmáról és egészségügyi állapotáról is őszintén vallott. A 29 éves műsorvezető elmondta, hogy idén is folytatódik a küzdés és a hajtás, de egyúttal szeretne többet sportolni.

A Cool TV képernyőse ugyanis saját bevallása szerint tavaly kissé elhanyagolta magát, és több mozgásra vágyik: különösen a túrázás, a futás és az úszás hiányzik neki. Attila - aki imád motorozni is - mellesleg az olyan extrém sportágakat sem veti meg, mint a falmászás vagy a snowboard.

Fény derült betegségére

A jóképű szívtipró - akit láthattunk 2003 és 2005 között a Szeress most!-ban is - nem titkolta el, hogy az állandó pörgés, alváshiány és dohányzás jócskán megviselte szervezetét. Tavaly pedig egy orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a fokozott igénybevétel miatt szívnagyobbodása van.

Nem véletlen, hogy az év végére olyannyira megromlott állapota, hogy szívgörcsei voltak, szorított és fájt a tüdeje. Éppen emiatt cigarettáznia sem volna szabad. Attila elmondta, hogy leszokni egyelőre nem akar, de mindenképpen csökkenti a naponta elszívott szálak számát.

Nem terhelheti túl magát

A népszerű tévés amúgy nem aggódik egészsége miatt, mivel életfilozófiája szerint számára többet ér egy pörgős, élményekkel és lelkesedéssel teli rövidebb, mint egy hosszú és unalmas élet. Természetesen mindemellett oda kell figyelnie arra, hogy ne hajszolja agyon magát.

Müller Attila legnagyobb szerelme saját bevallása szerint a színészet és a zene.

Évek óta szaxofonozik, idén pedig szeretne többet foglalkozni 2004-ben alapított Stylaw nevű együttesével.

Fotók: cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük