Müller Attila sármos színész és műsorvezető volt - Ezzel foglalkozik most
Müller Attila 2001-ben kezdte a tévés karrierjét műsorvezetőként, majd színészként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Müller Attilát könnyűszerrel nevezhetjük sokoldalúnak. A zenében, a műsorvezetésben és a színjátszásban is bizonyított már. 

1995 óta játszik szaxofonon, ám mégsem koncertezéssel indult a pályafutása, kaszkadőrként kezdte Piroch Gábor oldalán. 2001-től új fordulatot vett az élete, ekkor modellkedésből kereste a kenyerét Athénban, illetve Milánóban.

Müller Attila esküvői ceremóniamester lett

Ugyanebben az esztendőben kezdte műsorvezetői karrierjét is, először a VIVA TV-n találkozhatott vele a közönség, majd az RTL Klub és a Cool csatornán is feltűnt. Olyan produkciókban láthattad, mint az X-Faktor háttérműsora, az AFTER X, a Havazin vagy a Cool Live.

Müller Attila 2003-ban a Szeress most! című sorozatban.
Müller Attila 2003-ban a Szeress most! című sorozatban.
Fotó: RTL Klub/Szeress most!

Ezzel párhuzamosan a színészetbe is belekóstolt. 2003-tól 2005-ig a Szeress most! című sorozat állandó szereplője volt, valamint a Gödöllői és az Újpesti Színház színpadán is megcsillogtatta tehetségét.

Az utóbbi időben eltűnt a nyilvánosság elől, utoljára 2017-ben felesége, Larion Zoé oldalán láthattuk a TV2 Drágám, add az életed!  című vetélkedőben, amelyet meg is nyertek. Bár olykor feltűnik a televízió képernyőjén egy-egy riport erejéig, jelenleg leginkább esküvői ceremóniamesterként dolgozik.

A cikk az ajánló után folytatódik

A házasságkötés világába épp egy tévés munkája során csöppent bele: a 2012-es Fátylat rá! házigazdájaként annyira megtetszett neki a torták és uszályok terepe, hogy ő maga is kedvet kapott a házassághoz - írja a honlapján.

Ezenkívül céges rendezvények és születésnapok moderálásával is foglalkozik, zenészként koncertezik, és a DJ-pult mögött is összefuthatsz vele különböző szórakozóhelyeken. A műsorvezetéssel sem hagyott fel teljesen, ám a tévéképernyő helyett inkább online szerepléseket vállal. 

Ezzel foglalkozik most Balázsy Panna

Balázsy Panna nevét rádiós, majd televíziós műsorvezetőként ismerte meg az ország. A kétezres évek elejétől hat évig vezette az RTL Klub Reggeli című műsorát, de a Delelő és a Stella moziklub is az ő nevéhez kötődik. 2006-ban távozott a csatornától, ezt követően rádiózott, elindította a Globalista Konyha nevű gasztroprojektet, és elkezdett könyveket írni.

Ezt is szeretjük