Az Exatlon új műsorvezetőjének Gyenesei Leila a párja: Dominikán is meglátogatja Monoki Lehelt
Az Exatlon Hungary új műsorvezetőjének, Monoki Lehelnek Gyenesei Leila a párja.

monoki-lehel-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Exatlon Hungary 2022. január 3-án elindult új és eddigi legkeményebb évadát, melyben a Bajnokok és Kihívók legjobbjai csapnak össze heteken át, már nem Palik László vezeti. A TV2 szuperprodukciójának új házigazdája Monoki Lehel.  

Majdnem húszéves műsorvezetői és sportkommentátori tapasztalattal a háta mögött közvetíti az Exatlon Hungary All Star versenyzőinek küzdelmeit.

Monoki Lehel és párja, Gyenesei Leila

Monoki Lehel hamar, 17 évesen befejezte futballpályafutását azért, hogy sportkommentátorként a szenvedélye legyen a hivatása. 

monoki-lehel
Fotó: TV2

- Ifjúsági magyar bajnok is voltam a Ferencvárossal, de mindig is jobban érdekelt a sport világa annál, mint hogy csak a pályán szaladgáljak. Már gyerekként kommentáltam a mérkőzéseket, tizennyolc évesen pedig lehetőséget kaptam arra, hogy élőben közvetíthessek elsőosztályú magyar bajnoki meccset. Azóta egyértelműen a hivatásommá vált ez a szakma, mindig azt szoktam mondani, hogy nekem tulajdonképpen még soha életemben nem kellett dolgoznom, hiszen a munkám a hobbim is egyben - mesélte a tévés a kereskedelmi csatorna sajtóközleményében. 

Már gyerekkori álmát is valóra váltotta, kétszer is a helyszínről kommentálhatta a Bajnokok Ligája döntőjét. Több sportcsatornánál is dolgozott, az ARENA4 sportcsatornától kölcsönbe leigazolt műsorvezető pedig a foci világát most átmenetileg az Exatlonra cserélte. Örült a felkérésnek, hatalmas megtiszteltetésnek vette, hogy részt vehet egy ilyen nagyszabású produkcióban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Bevallotta, bár nehéz volt szeretteitől több hónapra elbúcsúzni, van, ami azért kárpótolja a Dominikai Köztársaságban.

- Az, hogy a téli időszakban is kellemes időben tudok sportolni, jelentősen növeli például a futás iránti lelkesedésemet. Otthon heti három a jellemző, itt Dominikán a heti öt futás sem lesz ritka.

gyenesei-leila
Fotó: RTL Magyarország

A műsorvezető párja Gyenesei Leila egykori csapatvilágbajnok öttusázó, az ARENA4 csatorna műsorvezetője, akit a 2021-es év végén az RTL Klub A Konyhafőnök VIP című gasztroműsorában is láthattunk. Egészen a döntő hetéig menetelt, december 20-án esett ki, az évadot végül négy nappal később Tornóczki Anita nyerte meg. Gyenesei Leila és Monoki Lehel az Exatlon Hungary miatt jelenleg távkapcsolatban élnek. 

- A párom is a médiában dolgozik, pontosan tudja, hogy ez mekkora lehetőség, támogat mindenben. Februárban eljön meglátogatni a kislányával, illetve jön még édesanyám is, aki nagy Exatlon-rajongó - mesélte Monoki Lehel a Hot! magazinnak

Tornóczky Anita estélyiben

Tornóczky Anitát a 2021-es Konyafőnök VIP-ban kötényben láthattuk, de a NőComment! szilveszteri adásában gyönyörű estélyiben is megmutathatta magát. Képes összeállításunkban megnézheted a talk-show szereplőinek kreációit. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük