Nem lesz eljegyzés! Gesztesi Károlyt csak kihasználja új kedvese?
Gesztesi Károly és Molnár Gyöngyi idén ősszel jöttek össze, ám egyelőre biztosan nem lesz esküvő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor októberben kiderült, hogy Gesztesi Károly egy nála jóval fiatalabb színésznő, Molnár Gyöngyi oldalán találta meg a boldogságot. A pár egy hónapig tudta a közvélemény elől eltitkolni románcát, ám miután komolyra fordultak kettejük között a dolgok, elhatározták, hogy vége a bujkálásnak.

A szerelmes színészek a közelmúltban a Hot! magazinnak adtak egy kendőzetlen interjút. A József Attila Színház színésznője elmondta például, hogy eddigi leghosszabb kapcsolata hét évig tartott, és majdnem el is jegyezték egymást, de végül mégiscsak szakítottak.

Az első szakmabeli pasija

Gyöngyi elárulta, hogy Gesztesi az első szakmabeli párja, ennek ellenére otthon sosem beszélnek a munkájukról.

Cáfolta azokat a rosszindulatú pletykákat, miszerint csak azért lenne Gesztesivel, mert általa szeretne ismertebb lenni, a sárdobálással pedig egyáltalán nem foglalkozik.

Sokan kritizálják őket a köztük lévő húsz év korkülönbség és össze nem illőségük miatt, ám erre a fiatal színésznő csak annyit mondott, hogy számára sosem a külsőségek voltak a fontosak, hanem a férfi személyisége és humora, a belső értékekről nem is beszélve.

Nem lesz eljegyzés

Gesztesi Károly korábban már elmondta új kedveséről, hogy nagyon vagány nő, aki lendületével és energiájával megfiatalítja őt is.

Ám hiába nagyon boldogok együtt, Gesztesi ugyanis ellentmondást nem tűrő hangon kijelentette, hogy egyelőre biztosan nem lesz eljegyzés!

Ennek ellenére természetesen nem zárta ki az esküvő lehetőségét, ha ugyanis kapcsolatuk tartósnak és komolynak bizonyul, akkor Molnár Gyöngyit Budakalászra költöztetné, ahol már zajlik is egy építkezés.

Gesztesi ugyanis nem akar földrajzilag eltávolodni gyermekeitől, ezt pedig minden barátnőjének el kell fogadnia.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük