Az RTL Klub egykori sztárja bikinire vetkőzött - Plusz kilóival fogadta el magát igazán

Fotó!

Molnár Anikó, az egykori Nagy Õ is bikinire vetkőzött.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyarországon is hódítani kezdett a fatkini mozgalom: egyre több molett nő oszt meg bikinis fotót magáról a világhálón. Az RTL Klub egykori sztárja, a Nagy Ő, Molnár Anikó is vállalta a TV2 Aktív című műsorában, hogy készít magáról egy ilyen felvételt.

A 38 éves sztár 2004 tavaszán irigylésre méltó, tökéletes testű nőként hódított a Nagy Ő című műsorban. Abban az időben naponta többször járt edzeni, fogyasztó szereket szedett, folyton a kilóival volt elfoglalva, mégsem volt elégedett tükörképével.

Mostanra bevallása szerint a jelenleg sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó felhagyott a fogyókúrázással, mert úgy véli, fontosabb dolgok is vannak az életében annál, mint hogy van-e valakin felesleg, vagy nincs. Mára megtalálta belső egyensúlyát, így elfogadta magát plusz kilóival is. Hogy ezt bizonyítsa, ő is beállt a fatkinis nők táborába.

Fotó: Facebook/Aktív, TV2/Aktív

Cseke Katinka bikinire vetkőzött

Cseke Katinka ma már szexinek tartja magát dús idomaival, ezért is vállalta, hogy bikinis fotósorozat készüljön róla. A 42 éves színésznő mellett más teltkarcsú magyar sztárok ugyancsak megmutatták már magukat bikiniben. Nézd meg őket is!

Ezt is szeretjük