100 kiló is volt! Most bikiniben mutogatja bomba alakját az RTL Klub egykori sztárja
Molnár Anikó büszke új alakjára, bikiniben mutogatja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó, az egykori Nagy Ő ma már nem érti, hogyan érezhette jól magát a bőrében, amikor 100 kilónál is többet mutatott alatta a mérleg.

Molnár Anikó friss bikinis fotója
Az egykori Nagy ő plus size modellként

Ha akkoriban fejben el is döntötte, hogy súlyfelesleggel is boldogan él tovább, a teste jelezte, változtatnia kellene az életmódján. Egy tavalyi állapotfelmérésen kiderült, hogy a szervezete nem tudja rendesen feldolgozni a cukrot, így azt azonnal elhagyta az étkezéseiből.

Tavaszra sokat fogyott, nyárra pedig már 17 kilót adott le, de a célja 25 kiló. A változással elégedett, amit mi sem mutat jobban, mint az a szexi bikinis fotó, amit a Facebook-oldalán posztolt magáról. Már nagyon messze van attól, amikor plus size modellként lépett bikiniben a kifutóra.

Fotó: Facebook/Molnár Anikó

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük