A Drága örökösök sztárja összeomlott a válása miatt: "Alkoholista, szemét, sz*r alak vagyok!"

Molnár Gusztáv a válása miatt omlott össze.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogyan azt már csütörtökön megírtuk, tönkrement Molnár Gusztáv, a Drága örökösök sztárja és felesége, Fazekas Vivien házassága.

A szomorú hírt a színész neje jelentette be az Instagram-oldalán, ahol nem részletezte az okokat, azonban a Blikknek adott interjújában elmondta, mindent megtett a férjéért, amit lehetett, akkor is támogatta, amikor Molnár bevonult az elvonóra, de már nem bírta elviselni azt a sok megaláztatást, amit kapott. A férfi a napilap újságírójától tudta meg, hogy felesége a válás mellett döntött.

Molnár Gusztáv összeomlása a válása miatt

A Blikk ma reggeli cikkében a színész arról mesélt, mennyire összeomlott a válás hírére.

- Egy alkoholista, szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom - fogalmazta a lapnak.

Fazekas Vivien a héten adott interjújában elmesélte, hogy amíg a férje az elvonón volt, ő kezelte a közösségi oldalait. A mai napig látja az üzeneteit, és több nővel szexuális jellegű chatváltásokba bonyolódott. Molnár ennek tényét tagadta a lapnak.

Volt egy másik dolog is, ami miatt nagyon kifakadt Vivien.

- Nem bírom tovább a megaláztatást! Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni.

Csősz Bogi is válás mellett döntött

Csősz Boglárka elárulta, hogyan egyeztek meg török milliárdos férjével a váláskor az anyagiakról.

Ezt is szeretjük