Molnár Gusztáv rengeteget változott 2 hónap alatt: az elvonón készült fotó róla
Molnár Gusztáv két hónappal ezelőtt önként ment rehabra, ahol a fotók tanúsága szerint kezd visszatalálni régi önmagához.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Molnár Gusztáv az alkoholproblémái miatt többször vonult elvonóra, de azokról idő előtt távozott. Novemberben két gyerekkori barátja vitte egy komlói rehabilitációs intézménybe, ahol a képek tanúsága szerint kezdi összeszedni magát. 

Az alkoholfüggőséggel küzdő színész aktívan sportol, aktívan részt vesz az intézmény programjában. A tervek szerint egy évig gyógyul Komlón. 

Molnár Gusztáv rehabon 

Volt felesége, Fazekas Vivien Hajdú Péternek a Frizbi TV YouTube-csatornáján bő egy hete azt mesélte, mielőtt Molnár Gusztávot a két barátja bevitte a rehabra, a színész már életveszélyes állapotban volt. 

Molnár Gusztáv a Drága örökösök harmadik évadának premierjén 2019 decemberében.
Molnár Gusztáv a Drága örökösök harmadik évadának premierjén 2019 decemberében.
Fotó: Profimedia

110 kilóról hetvenre fogyott, véreset pisilt és véreset hányt, az orvosai közölték vele, ha tovább folytatja az önpusztító életmódot, és nem változtat, decemberre meghal. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Barátai meggyőzték, önként vonult be a komlói intézménybe, ahol a Facebook-oldalára posztolt fotók tanúsága szerint kezd egyenesbe jönni, már nem vészesen sovány. 

- Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam. Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen - nyilatkozta egy ismerőse a Borsnak.

molnar-gusztav-rehab
Fotó: Facebook/Leo Amici 2002 Alapítvány

Az ismerős arról is beszélt, hogy úgy tudja, Molnár Gusztáv két barátja fizeti a bentlakásos rehabilitációs intézmény havi hatvanezer forintos költséget, amiben a szállás, az étkeztetés és a programok, illetve terápiás foglalkozások is benne vannak. 

Magyar sztárok botrányai

Botrányokból 2022-ben sem volt hiány a hazai sztárvilágban: volt, aki a magánéletével került be a hírekbe, másoknak a szakmai életük került terítékre. Az egyik bombaként robbanó hír az volt, amikor kiderült, hogy Solti Ádám megcsalta feleségét, a félrelépésből pedig gyermeke is született. 

Ezt is szeretjük