Másik színészre cserélték a Drága örökösök sztárját: Molnár Gusztáv ezért veszítette el minden munkáját

Molnár Gusztáv a gyermekbántalmazás vádja miatt minden munkáját elveszítette.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hétfőn robbant a hír, miszerint Molnár Gusztáv volt párja gyermekbántalmazás miatt a rendőrséghez fordult: az írónő azt állítja, a férfi megütötte nyolcéves fiukat. 

A 34 éves sorozatsztár a történtek után minden munkáját elveszítette, az RTL Klub azt tudatta, az ügy tisztázásáig felfüggesztették a színésszel a közös munkát. 

Molnár Gusztávot gyermekbántalmazással vádolja volt párja

Molnár Gusztávot a nagyközönség az RTL Klub Drága örökösök című sorozatában ismerte meg, amelyben Szlávent, a postást alakította. Már egy teljes hónapot forgatott a csatorna új sorozatában, de a jeleneteit újraveszik egy másik színésszel.

"Az RTL Klub számára kiemelten fontos a gyermekek védelme, ezt az alapelvet nemcsak a képernyőre kerülő műsorokban, de a műsorgyártás teljes folyamatában szem előtt tartjuk, ahogy a velünk együtt dolgozó produkciós cégek is. Nem elfogadható számunkra, ha a műsorainkban szereplő színészek neve gyermekbántalmazással kerül összefüggésbe. Ezért az RTL Magyarország az ügy részleteinek végleges tisztázásáig felfüggeszti az együttműködést Molnár Gusztávval.

Ennek fényében a sorozatot gyártó produkciós cég úgy döntött, hogy Molnár Gusztáv most nem folytathatja a forgatást a Hotel Margaret című sorozatban, amelynek munkálatai jelenleg is zajlanak. Az eddig vele elkészült felvételeket a produkció újból le fogja forgatni egy, a későbbiekben kiválasztásra kerülő új színésszel. Molnár Gusztáv és jelenlegi párja a Nyerő Páros című realityben látható lesz még idén, de a műsor forgatása jóval a most történt események előtt lezárult, az adások felvételről lesznek majd láthatóak" - olvasta fel a csatorna álláspontját a hétfő esti Fókuszban a műsorvezető.

A cikk az ajánló után folytatódik

Molnár Gusztáv volt párja a Blikknek azt nyilatkozta, vasárnap azért ment a rendőrségre feljelentést tenni, mert szombaton este fél 12 körül a közös gyermekük sírva hívta fel, menjen érte, az apja megütötte, fél tőle. 

- Benedek elmesélte, hogy az apja ittas volt, és a kocsiban elaludt, de mivel nem volt bekötve, ezért többször rádőlt. Amikor a fiam megpróbálta lelökni magáról, Guszti először felpofozta, majd ököllel ütötte a lábát és kiabált vele. Benedek ekkor hívott fel, közben hallottam, hogy valaki üvöltözik a háttérben - mesélte az asszony.

Végül a nyolcéves Benedeket a színész vitte haza, aki az exe állítása szerint erősen ittas volt, alig állt a lábán, és az ő új párjának is nekiment. 

Molnár Guszti és Ildikó 2020 januárjában vált külön. Az asszony a napilapnak azt mondta, a kapcsolatukban is voltak problémák, előfordult, hogy bezárkóztak a fiával annak szobájába, mert féltek a férfitól, később pedig az is előfordult, hogy a színész új párja, Vivien hívta fel, vagy írt neki, vigye el Benedeket, mert nincs náluk biztonságban.

molnar-gusztav
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Molnár Gusztáv a Blikknek azt nyilatkozta, a történtek után minden munkáját elveszítette, az említett sorozatban mással forgatják újra a jeleneteit, a szeptemberi színházi előadásai 99 százalékát lemondták. A Fókuszban reagált az őt ért vádakra, és tagadta, hogy gyermekbántalmazó lenne, nem is ezért jelentették fel. 

- Mint utánajártam, nem történt vádemelés gyermekbántalmazással kapcsolatban, így a megjelent cikkek ténytelenek, garázdaság miatt lettem feljelentve. Nem vagyok gyermekbántalmazó, de innentől fogva, hogy az ember neve mellett megjelenik, tulajdonképpen már mindegy is. (…)

- Tiszta a lelkiismeretem, én abszolút egy jó apának tartom magam. Követtem el életem során hibákat, tehát minden egyes veszekedést, ami az édesanyjával a kisfiam előtt történt, azt restellek. Sajnálom, hogy megviselte a válás, vagy apaként is tudnék dolgokat jobban csinálni. Tudom, hogy a fiam tudja, hogy szeretem, és nincsen baj. Ez a legfontosabb! - mondta a színész a műsorban. 

Barátok közt-szereplők a Keresztanyuban

Mezei Léda 2016-ban a Barátok köztben tűnt fel, akkor szolid, barna hajú, fiatal nőként ismertük meg. A 34 éves színésznőt a Keresztanyuban alig ismertük fel elsőre: egy szőke bombázót alakít, ő Gina, Tivadar (Lengyel Ferenc) jóval fiatalabb, ukrán felesége. Képes összeállításunkban megnézheted a Keresztanyu szereplőit, akiket a Barátok köztből vagy az RTL Klub egy másik sorozatából már ismerhetsz, csak azóta sokat változott a külsejük.

Ezt is szeretjük