„Egy igazi Vénusz!” Molnár Anikó szexi bikinis fotókat posztolt

Molnár Anikó közel 30 kilós fogyása után dögös bikinis fotókat tett ki magáról az Instagramra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Molnár Anikó nagyon szexi bikinis képeket posztolt magáról az Instagram-oldalára, fotóit elhalmozták bókokkal. 

A 46 éves sztár akkor lett országosan ismert, amikor 2003-ban bekerült a Való Világ második szériájába, 2004-ben pedig a TV2 Nagy Ő című párkereső show-jának főszereplőjeként még híresebbé vált. Az elmúlt években súlyproblémáival szerepelt sokat a lapokban. 

Molnár Anikó bikinis fotója

Molnár Anikó éveken át küzdött a jojóeffektussal, előfordult, hogy száz kilónál is többet mutatott alatta a mérleg. Sokáig azt hitte, a mozgáshiányos élet miatt kúsztak fel rá a pluszkilók, majd egy terheléses vércukorszintmérés után egy orvos azzal szembesítette, hogy egy hajszál választja el a cukorbetegségtől, ez a fő oka a hízásának. 

- Elkezdtük a gyógyszeres kezelést, visszamentem egy-két hónap múlva, ugyanannyi volt a súlyom, majd felírt egy injekciót, amit mindennap be kellett magamnak adnom - mesélte májusban egy Insta-bejelentkezésben a szőke sztár, aki eleinte ellenkezett, de végül beleegyezett a kezelésbe, és éhezés, valamint edzés nélkül 10 hónap alatt 28 kilót adott le. 

Látszik, hogy jól érzi magát a bőrében, bikinis fotóra rengeteg dicséretet kapott. „Egy igazi Vénusz!” - írta egy férfi arra a képre, amin minden szem telt keblére szegeződik, míg egy másik kávézni és ismerkedni hívta. 

A nyugágyon heverő képe is nagy sikert aratott, az egyik hozzászóló szerint életveszélyesen szép, míg egy másik több popsis képet szeretne látni.

Varga Izabella bikinis képei

Varga Izabella bikinis képei láttán jó páran érezték, muszáj megdicsérniük a Barátok közt egykori sztárjának külsejét. Tiszakécskén több fotót is készített medencézés közben, amelyek irtó szexire sikerültek. 

Ezt is szeretjük