Magyar szépségkirálynő a világ legszebbjei között!

Képeken a világverseny 4. helyezettje

Japánban is a legszebbek közé választották a magyar lányt. (x)

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A magyar Szépségkirálynőt, Ötvös Brigittát a tavalyi évben több száz jelentkezőből választotta a zsűri a legszebbnek, aki ezután a Japánban rendezett világversenyen képviselte Magyarországot. Brigitta az eddigi legjobb magyar eredményt érte el, negyedik helyen végzett.

- Nagyon örülök, hogy jelentkeztem a Miss International Hungary-re, hiszen rengeteget tanultam és fantasztikus élményekben volt részem. A hazai felkészítő tábor szuper volt, több lánnyal azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Fantasztikus érzés volt, mikor kimondták a nevem és én képviselhettem Magyarországot Japánban. A nemzetközi döntő előtt egy hónapot töltöttünk el a gyönyörű távol-keleti országban. Ez az élmény életem legjobb kalandja volt. Sok más kultúrával ismerkedtem meg, sok barátot szereztem. Amikor bekerültem a legjobb öt közé, azt hittem elájulok a színpadon. A legszebb álmomban sem gondoltam, hogy egy ekkora versenyben én lehetek a negyedik legszebb. Én mindenkit bíztatok, hogy jelentkezzen! - meséli a 2013-as királynő, Ötvös Brigitta.

Neked is ott a helyed!

Idén is megrendezésre kerül a Miss International Hungary szépségverseny, az elődöntők már márciustól zajlanak, így érdemes mihamarabb jelentkezni, ha te is szeretnéd megmutatni magad.

Brigi a fülöp-szigeteki és a lengyel versenyzővel

Tavaly több száz jelentkező közül sikerült Ötvös Brigittának nyernie és így ő utazhatott el Japánba, a nemzetközi döntőre. A magyar zsűri annyira jól választott, hogy Brigi minden idők legsikeresebb magyar szépségkirálynője lett, hiszen negyedik helyezést ért el. Az idei versenyre már várják a jelentkezést a szervezők, hogy a legszebbnek választott hölgy ismét képviselje Magyarországot a nemzetközi döntőn.

Középdöntő áprilisban

Április 26-án lesz a verseny középdöntője, amire egy különleges show műsorral készülnek a szervezők. Fellép majd Ötvös Brigitta párja, a hazai swingkirály Gájer Bálint, Fluor Tomi és Nagy Adri. Egy egyedülálló produkcióval készül Markó Robi, aki a verseny koreográfusa és Tóth Gabi, akik egy igazán érzelmes közös táncot adnak majd elő.

A középdöntő 2014.április 26-án, szombaton 18.00 órai kezdettel, a Dürer rendezvényházban lesz megtartva, ahol a fő attrakció az elődöntőkön kiválasztott 60 Szépségkirálynő jelölt kap bemutatkozási lehetőséget.

Különleges folytatás

Az idei év attól is különleges, hogy a középdöntőből továbbjutó 24 szépség egy különleges reality show-ban vehet részt, és tehet szert országos ismertségre. A reality-n keresztül szeretnék a szervezők bemutatni, milyen komoly felkészítésen kell egy szépségkirálynőnek részt vennie, hogy nemzetközi szinten is komoly eredményt érhessen el. 

A képek forrása: Miss International Hungary

Ezt is szeretjük