Csaknem belehalt a hiúságba! A szoláriumtól lett bőrrákos a magyar sportolónő
Miló Viktóriának szerencséje volt, kis híján az életével fizetett a szépségért.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 32 éves Miló Viktóriát tavaly egy ijesztő betegség ébresztette rá arra, milyen következményekkel járhat az, ha valaki a szépülés érdekében fittyet hány az óvatosságra.

A ma már aerobikedzőként dolgozó ökölvívónő kisportolt alakjára mindig is büszke volt, ám nem érte be azzal, amivel a természet megajándékozta, és a mesterséges beavatkozás mellett döntött.

Iszonyú fájdalmakat állt ki

Mivel saját bevallása szerint a ringen kívül mindig is önbizalom-problémákkal küzdött, kés alá feküdt, hogy megnagyobbítassa melleit. A műtét után két napig iszonyúan szenvedett, de a végeredmény mindenért kárpótolta.

Az új keblek dacára még mindig nem volt teljesen elégedett külsejével és rendszeresen járt szoláriumba, hogy bőrszíne divatosan barna maradjon.

A mesterséges barnulást azonban túlzásba vitte, ami csaknem végzetes következményekkel járt.

Rosszindulatú daganatot találtak a testén

Viki jobb kulcscsontján és a válla alatt rosszindulatú bőrelváltozást diagnosztizált orvosa. A basilomának nevezett daganatot a káros UV-sugárzás okozta.

Szerencsére egyszerű bőrkimetszéssel el tudták őket távolítani, még időben ahhoz, hogy megakadályozzák a szövődmények kialakulását.

A sportolónő két hónapra eltűnt a nyilvánosság elől, és úgy döntött, nem nyilatkozik betegségével kapcsolatban, de aztán meggondolta magát.

Mint mondta, fel akarja hívni a figyelmet a szolárium veszélyeire és ha az ő példájából csak egy ember is okul, már nem volt hiába mindaz, amin keresztülment.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük