Ilyen jóképű Ullmann Mónika és Miller Zoltán fia - Dávid a szülei nyomdokába lépett
Miller Dávid is színésznek állt, csakúgy, mint a szülei.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Igazi művészcsaládba született Miller Dávid, hiszen édesanyja Ullmann Mónika színésznő, édesapja pedig Miller Zoltán színművész. Nem is véletlen, hogy Dávid milyen pálya felé orientálódott: ő is színésznek állt. A fiatal tehetség legközelebb a Talpra, magyar! című darabban lesz látható, melyet március 15-én mutatnak be.

Eleinte úgy érezte, hogy a mély vízbe került

A Talpra, magyar! című darabot az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulója alkalmából készítették. Az alkotásban számos híresség feltűnik, például Détár Enikő, Xantus Barbara, Kiss Ramóna, Egyházi Géza, Varga Miklós, Oláh Ibolya. Dávid is szerepet kapott az előadásban, így megmutathatja, hogy mit tud.

miller dávidka
Fotó: Femina/Szabó Lolita

- Egy picit féltem, hogy ilyen nagy nevek közé bekerültem a mély vízbe, de nagyon jó élmény - mesélte a FEM3 Caféban a színész, aki idén májusban lesz 22 éves.

Nem ez lesz az egyetlen projektje a fiatal tehetségnek, hamarosan indul A tanár című sorozat az RTL Klubon, melynek főszereplője Nagy Ervin lesz - ebben Dávid egy diákot fog alakítani. Jennifer Lawrence-szel is forgatott együtt, mivel egy kisebb mellékszerepet kapott a Magyarországon forgatott Vörös veréb című filmben is.

Érdekes, hogy először a sportolói karrier felé kacsintgatott, először úszott, majd vízilabdázott, de végül rájött, hogy a színészkedés az ő útja, mivel mindig is szeretett szerepelni és szórakoztatni. Ezután a London School of Dramatic Arts-on tanul színészetet.

Ritkán látni ennyi színészt egy helyen

Megtartották Sándor Pál Vándorszínészek című romantikus road movie-jának a díszbemutatóját. Képes összeállításunkban megnézheted, mely hazai sztárok jelentek meg a jeles eseményen.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük