Mikó István párja ez a 15 évvel fiatalabb színésznő: már 37 éve együtt vannak

Szabó Anikó mindössze 21 volt, amikor megismerte az akkor már ismert színészt.

mikoistvan1

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mikó István és 15 évvel fiatalabb párja, Szabó Anikó már 37 éve alkot egy párt, kapcsolatuk pedig mai napig harmonikus. A színész még a nyolcvanas években ismerte meg az akkor kezdő színésznőt. 

A Jászai Mari-díjas sztár Zalaegerszegen látta meg először Anikót, ahol vendégszerepelt egy darabban, így egy színpadra került az akkor 21 éves színésznővel.

Mikó István és Szabó Anikó

A színész A kutya testamentumában és a Notre Dame-i toronyőrben is játszott. Utóbbiban vette észre Anikót, amikor az egy szerencsétlenség miatt elesett, és eltörte az orrát a színpadon. Ezt követően sokáig ismerkedtek, lassú tempóban haladtak. Anikót megrémítette, milyen erős érzelmeket kezdett el táplálni a férfi iránt, akinek akkor már családja volt. Mostanra azonban igazi biztos pontok lettek egymás életében.

mikoistvan es parja
Fotó: TV2/Mokka

- Már nem számolom, mióta vagyunk együtt. Valahogy a nyolcvanas évek közepén ismerkedtünk meg, úgyhogy igen közel negyven éve sátoroztunk le egymás mellett. Jól érzem magam a bőrömben, van egy olyan társam, akire mindenben számíthatok, támogat engem, és természetesen ez fordítva is igaz - osztotta meg a Story magazinnal a 73 éves színművész, aki nagyon várja az unokák érkezését. 

Mikó István a mai napig aktív, hivatása egyben a hobbija is. Ha pedig épp kevesebb munkája van, akkor sem ijed meg, önálló esttel, pódiumtalálkozásokkal áll a közönség elé. Az anyagi problémák - más korabeli színésztársával ellentétben - nem érintik, mert jól be tudja osztani pénzét, azonban elismeri, hogy a színészet nem a legjövedelmezőbb szakma itthon.

Ő Benkő Péter harmadik felesége: a 31 évvel fiatalabb Claudiával így élnek a tanyájukon

Benkő Pétert és harmadik feleségét a lovak iránti szenvedélyes szeretetük hozta össze.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük