Megcsalta a barátnője! Fájdalmas szakításáról vallott az X-Faktor sztárja
A Rocktenors tagját, Mező Zoltánt barátnője a koreográfusa miatt hagyta el a nyáron.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Geszti Péter három csapatából már csak a Rocktenors van versenyben az X-Faktor második szériájában, miután az Apollo 23-tól és az Ikrektől elbúcsúztak az RTL Klub tehetségkutató műsorában.

A banda tagjai a közelmúltban a Best magazinnak adtak egy-egy feltárulkozó interjút, amiben őszintén meséltek azokról a szerelmi csalódásokról, amelyek az elmúlt évek során érték őket.

Csak három hétre hagyta magára

Mező Zoltán két évig volt együtt táncosnőként dolgozó barátnőjével, ám idén nyáron váratlanul szakított vele kedvese, miután egy színházi munka miatt három hétre magára hagyta őt.

A 27 éves énekes nem rejtette véka alá, hogy barátnője a koreográfusával jött össze, amiről rajta kívül már mindenki tudott, ő viszont csak hazatérése után szembesült a szomorú helyzettel.

- Ma is emlékszem a napra, június 5-e volt. Ahogy leszálltam a buszról, máris siettem hozzá, hogy végre láthassam. Ő viszont nem kertelt, elmondta, hogy mi történt, és szakítottunk - idézte fel emlékeit.

A mai napig nem dolgozta fel a szakítást

Saját bevallása szerint a mai napig nem tudta ezen túltenni magát, de most már azért könnyebb neki, hiszen biztos benne, hogy van valahol egy lány, aki csak rá vár.

Mező Zoltán testvére, Mező Márió egy hatéves kapcsolaton van túl. A 24 éves fiatalember elmondta, hogy közös megegyezéssel szakítottak, ám nagyon rosszulesett neki, amikor megtudta, hogy volt párjának van valakije.

- Jó barátok maradtunk, és akkor borultam ki igazán, amikor megtudtam, hogy van valakije. Rosszulesett, hogy már túltette magát a kettőnk szerelmén - osztotta meg érzéseit az olvasókkal.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük