A Keresztanyu színésznője egy forgatáson szeretett bele párjába: már nem titkolja szerelmét Mezei Léda
Mezei Léda és Dörmer Csaba már évek óta ismerték egymást, amikor szerelmesek lettek.

mezei-leda-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mezei Léda neve bizonyára sok tévénézőnek cseng ismerősen, hiszen az elmúlt években olyan sikersorozatokban kapott szerepet, mint a Barátok közt, a Drága örökösök és a Keresztanyu. Utóbbiban ő alakítja Tomasevics Georginát, aki a férje és a szeretője között őrlődik. 

A valóságban a 35 éves színésznő boldog párkapcsolatban él, párjába, Dörmer Csabába a közös munka során szeretett bele. 

Mezei Léda párja

Mezei Léda és Dörmer Csaba még a Barátok közt idején találkoztak először egymással, az RTL Klub riportereként dolgozó férfi interjút készített a színésznővel. Kamerák előtt később több beszélgetésük is volt, végig azt érezték, van köztük valami, ott van a szikra a levegőben. 

Mezei Léda januárban még nem nevezte meg a párját.
Mezei Léda januárban még nem nevezte meg a párját.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Ennek ellenére nem volt első látásra szerelem, igazán közel csak akkor kerültek egymáshoz, amikor a riporter a Keresztanyu okán interjúzott Mezei Lédával. 

- Megnyugtató, amikor az az ember készít velem interjút, akiben a legjobban megbízom. Sokkal jobban meg tudok neki nyílni. És néha még összeszedettebb is vagyok. Igaz, egy alkalommal véletlenül pont akkor érkezett meg, amikor egy intim jelenetet vettünk fel, na akkor pár percig mindketten nagyon zavarban voltunk - mesélte a színésznő az rtl.hu-nak, majd hozzátette, szerinte éppen az a szép a szerelmükben, hogy úgy lobbant be, hogy már ismerték egymást. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Mezei Léda és Dörmer Csaba 2021 nyarán jöttek össze, 2022 elején pedig a színésznő - akkor még párja nevét nem említve - az RTL Klub Reggeli című műsorában árulta el, éppen tart az összeköltözés. 

 - Január végén, februárban összeköltözünk. Nyilván ez attól is függ, hogy a lakásfelújítás, hogy fog befejeződni, ugyanis az én kis lakásomat felújítjuk, úgy próbáljuk berendezni, hogy ez kettőnknek is elég legyen - mondta akkor a sztár, majd hozzátette, szerelme nagyon jól viseli, hogy színészként olykor hosszabb időre kénytelen eltűnni a forgatások miatt. 

Dobos Evelin új külsővel tért vissza

A 29 éves színésznőt a kereskedelmi csatorna 2022. március 19-én induló új, A séf meg a többiek című sorozatában is láthatjuk - igaz, dögösebb külsővel, mint amit a Keresztanyuban megszokhattunk tőle. A vadonatúj szitkom főszerepét Schneider Zoltán, Jéger Zsombor és Dobos Evelin játssza. Vezető rendezője Anger Zsolt, rendezője Spáh Dávid.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük