Mészáros Árpád Zsolt feleségül veszi 16 évvel fiatalabb párját - Az esküvővel emiatt kell várniuk
Mészáros Árpád Zsolt kénytelen elhalasztani az esküvőt szerelmével, Krisztával.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt 2019 novemberében árulta el, hogy új párja van, akivel egy fellépésen ismerkedtek meg. Kriszta a telekommunikációs szférában dolgozik, de 14 éves kora óta énekel egy alkalmi zenekarban, így találkozott tavaly a színésszel egy vidéki iskola rendezvényén.

Telefonszámot cseréltek, a telefonbeszélgetések után pár hónappal pedig randizni kezdtek. A harmincéves nő egy baranyai településről felköltözött a fővárosba szerelméhez, aki hamar el is jegyezte. Azt nyilatkozta, több kapcsolat nem kell neki, Krisztától mindent megkap. Most házasodtak volna össze, ám a világjárvány miatt el kellett halasztaniuk az esküvőt. 

Mészáros Árpád Zsolt eljegyezte párját

- Hatalmába kerített az érzés, hogy nem várhatok tovább. Ekkor már hetek óta együtt éltünk, és tervezgetni is kezdtük a közös jövőt. Tudtam, a smaragd a kedvenc drágaköve, és amikor kész lett az eljegyzési gyűrű, ahogy hazaértem, rögtön megkértem - mesélte a Blikknek MÁZS, aki magának is csináltatott egy smaragdos gyűrűt. 

- Nem tudom, rajtam kívül hányan vállaltak volna be egy négygyerekes apukát? Ezt csak tiszta szeretettel lehet, és mi valóban úgy találtuk meg egymást, mint zsák a foltját - mondta viccelődve, majd fülig érő mosollyal a lapnak a menyasszony.

A cikk az ajánló után folytatódik

Mészáros Árpád Zsolt fiatalon, 22 évesen nősült meg, a házasságban született fia, Bendegúz már 24 éves. Válása után, második komoly kapcsolatában a párja egy lánnyal és egy fiúval ajándékozta meg, a 14 éves Rózsával és a kilencéves Mersével. Legkisebb fia, az ötéves Árpád édesanyját eljegyezte, 2018 karácsonyára a színész esküvőt is tervezett, de az elmaradt, később pedig különváltak. 

- Tudom, sokaknak nem tetszik, hogy három kapcsolatból született négy gyerekem, és most újra megpróbálom, de soha nem fogom szégyellni, hogy mindig a szívemre hallgattam. Minden korábbi páromat száz százalékban szerettem - árulta el a 46 éves sztár, aki mindegyik volt párjával jó viszonyban van.

Ernyey Béla felesége

Ernyey Béla és Balaton Dóra 2008 májusában szerettek egymásba. A színész, műsorvezető, író és a gyönyörű ügyvédnő kapcsolatának sokan nem jósoltak nagy jövőt a köztük lévő 38 év korkülönbség miatt. Nem lett igazuk, ma is harmonikus a kapcsolatuk. 2019 decemberében Srí Lankán ünnepelték meg a 10. házassági évfordulójukat. 

Ezt is szeretjük