Mészáros Árpád Zsolt egy szem lánya 16 éves lett: Rózsa ilyen szép tinédzser
Mészáros Árpád Zsolt közös fényképpel köszöntötte fel tinédzser lányát, Rózsát.

meszaros-arpad-zsolt-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt eddig már négyszer tapasztalta meg az apaság örömeit: egy 26, egy 12 és egy hétéves fiú, valamint egy 16 éves lány édesapja. 

Párjával, Krisztinával november elején a közösségi médiában jelentették be, hogy gyermekük lesz, így a színész ötödszörre is szülővé válik. Nagyon fontos számára a családja, egyetlen lánya, Rózsa a szeme fénye.

Mészáros Árpád Zsolt lánya

A 48 éves színész lánya, Rózsa december 6-án, Mikulás-napon ünnepelte a születésnapját. Édesapja ebből az apropóból egy közös fényképet tett ki, amelyen tinédzser lánya arcára nyom egy puszit.

„16 éve és most is a legboldogabb és legbüszkébb Apaként. Köszönöm, köszönöm, köszönöm! Boldog szülinapot!” - írta a képhez a sztár.

Közvetlenül mellettük a falon egy cuki babafotó lóg, amelyen a kis Rózsa szerepel. A kislányból mára nagyon szép tinédzser lett.

Mészáros Árpád Zsolt többször is megoszt családi fényképeket a közösségi oldalain, amelyekről csak úgy sugárzik az apai szeretet és az odaadás gyermekei iránt.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lánya

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó azok közé a sztárok közé tartoznak, akik nemigen mutogatják gyermekeiket a nyilvánosságnak. 17 éves lányukról, Emmáról és a 12 éves Hanniról csak ritka alkalmakkor posztolnak képeket, az arcuk pedig ekkor sem igazán látszik. Most az előbbi szalagavatójáról osztottak meg egy tartalmat, amelyen a szülők boldogan ölelik idősebbik lányukat, aki januárban lesz nagykorú.

Cover-kép: Facebook/Mészáros Árpád Zsolt

Ezt is szeretjük