Mészáros Árpád Zsolt és ritkán látott nagyfia: a 25 éves Bendegúz jóképű zenész lett

Mészáros Árpád Zsolt legidősebb gyermeke tehetséges énekes, dalszerző és rapper.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt saját bevallása szerint sosem akart színész lenni, sporttagozatos általános iskolába járt, majd a vendéglátóipar felé kacsintgatott, ám egy szerencsés véletlen mindent felülírt. Gaál Erzsébet és Zsótér Sándor statisztákat kerestek a Móricz Zsigmond Színházba. Mivel a meghallgatás igazolt hiányzásnak minősült az iskolájában, elment rá, és rögtön be is válogatták a Danton című darabba.

Mindezek után megszerezte a diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd számos előadásban szerepelt. Azonkívül, hogy fényes karriert épített fel musicalsztárként, családot is alapított. Négy gyermek büszke édesapja: nagyfia korábbi házasságából született 1996-ban, majd két kapcsolatából még három gyerkőccel gyarapodott a famíliája: Rózsa, Merse és Árpád 2006-ban, 2011-ben, illetve 2015-ben jöttek a világra.

Mészáros Árpád Zsolt 25 éves fia

A 47 éves művész nem ragaszkodott foggal-körömmel azért, hogy gyermekei a nyomdokaiba lépjenek, mindig is arra ösztönözte őket, hogy menjenek a saját álmaik után.

Mészáros Árpád Zsolt és legidősebb gyermeke, Bendegúz.
Mészáros Árpád Zsolt és legidősebb gyermeke, Bendegúz.
Fotó: TV2/Mokka

- Minden gyerekemmel úgy voltam, hogy soha nem skatulyáztam be őket valamibe, hanem ők jöttek elő az ötleteikkel. Ezeket megpróbáltam támogatni és segíteni - magyarázta a Mokkában 2021 októberében.

Legidősebb fiánál is így tett. Ugyan a 25 éves Bendegúz a színészi vénát nem, a muzikalitást örökölte édesapjától. A jóképű fiatalember tehetséges énekes és rapper, valamint saját dalokat is ír. Első szerzeményét, a Félsz című dalt a világjárvány közepén alkotta meg.

mázs-2
Fotó: TV2/Mokka

- Múltbeli kapcsolatomból merítettem. Otthon voltunk saját magunkra utalva, bezárva. Azt gondoltam, papírra vetem az érzéseimet, a szorongásaimat. Ebből született a szöveg, ezt pedig ráénekeltem egy dalra.

Apukája az első számú rajongója, még a fellépésein is azzal büszkélkedik, hogy lejátssza fia szerzeményét. Továbbá a hangképzésben is segít neki. Szerinte fiának minden esélye megvan arra, hogy meghódítsa a slágerlistákat, hiszen jó kiállású srác, akit imádnak a fiatalok.

Pintér Tibor és Janza Kata lánya

Janza Kata és Pintér Tibor egy véletlen találkozásnak köszönhetően habarodott egymásba a Színművészetin a ’90-es években. Bár a házasságuknak válás lett a vége, a jó kapcsolat megmaradt köztük. Örökre összefűzi őket a barátság, valamint közös lányuk. Képeken a gyönyörű Janka.

Ezt is szeretjük