Futó kalandnak indult, esküvő lesz belőle: Mészáros Árpád Zsolt és 16 évvel fiatalabb párja összeházasodnak
Így kérte meg barátnője kezét Mészáros Árpád Zsolt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mészáros Árpád Zsolt boldogabb nem is lehetne, új párja oldalán megtalálta az igazit. Kriszta 16 évvel fiatalabb a színésznél, de ez egyáltalán nem fontos tényező köztük, a legnagyobb harmóniában élnek.

Tavaly novemberben mutatkoztak először nyilvánosan, szerelmük pedig szélsebesen bontakozott ki, alig pár hónap után összebútoroztak, de a lánykérésre sem kellett sokat várni.

Mészáros Árpád Zsolt lánykérése

A 46 éves sztár gyönyörű gyűrűt csináltatott, amelyet kedvese kedvenc ékköve, a smaragd díszít. Az eljegyzés pillanata elég spontán volt: az otthonukban, munkásruhában ereszkedett fél térdre párja előtt, aki először el sem hitte, mi történik. Zavarában csak annyit kérdezett: "ez most komoly?"

Utólag mindketten bevallották, nem jósoltak sok jövőt a kapcsolatnak, azt gondolták, hogy egy futó kaland lesz csupán.  Miután azonban a musicalsztár bemutatta a fiatal nőt a gyerekeinek, minden megváltozott.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Megláttam benne azt a nőt, aki családanya is tud lenni. Kriszta és a gyerekeim olyan szinten jól kijönnek, mintha világ életükben együtt lettek volna. Ebben a korban és ezzel a családi háttérrel, ami mögöttem van, nekem nem szeretőt kellett keresnem, hanem egy családanyát - mesélte a TV2 Mokka című műsorában.

A színész négy gyermek édesapja, legidősebb fia, Bendegúz már 24 éves, Rózsa lánya 14, Merse fia kilenc, míg a legutóbbi kapcsolatában született Árpika ötéves. Előző barátnőivel sem voltak rosszban, de ezúttal mégis más a viszony, csemetéi nagyon kötődnek új választottjához.

Azt sem tartja kizártnak, hogy bővüljön a családjuk, de ez egyelőre csak távlati terv, most az esküvőt tervezgetik, amit egy évvel későbbre halasztottak a világjárvány miatt.

Stohl András menyasszonya

Stohl András négy évvel ezelőtt azonnal beleszeretett a gyönyörű Vicába, amikor meglátta. A színész akkor még családos ember volt, aztán egy év múlva elköltözött otthonról. Fél évvel később összeköltözött 19 évvel fiatalabb barátnőjével, aki ma már a menyasszonya, 2018 karácsonyán jegyezte el.

Ezt is szeretjük