Szidják a mentorokat az X-Faktor rajongói! Nem a kedvenceiket juttatták tovább

Fotók

Nézd meg, kik jutottak tovább a Mentorok házából az X-Faktorba.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Mentorok házának első részében bebizonyosodott, hogy a túlzott egyediség néha hátrány, csakúgy, mint az, ha valaki a tőle megszokottól nagyon eltérő produkcióval próbálja meg lenyűgözni a mentorokat. Beleesett ebbe a hibába a tegnapi adás első fellépője, a Fat Phoenix is.

A duó úgy döntött, Erdész Tamás mellett ezúttal a dobos Gáspár Gergely is beszáll az énekbe, ha már dobfelszerelés híján csak a faülőkén tudta ütni a tamtamot. Szikora Róbertnek tetszett, ám a segédjéül hívott korábbi x-faktoros mentor, Nagy Feró nagyon utcainak találta a produkciójukat. Ennek ellenére őket választotta az élő show-ba jutó harmadik zenekarnak, ami miatt kapott is a kommentelőktől hideget-meleget.

- Annyira egy hülyeség..! hogy gondolta Szikora Róbert a Speak up! helyett a Fat Phoenix - et vinni?? majoooom.. – írta egyikük az adás után.

A Zsédát segítségül hívó Geszti Pétert is sokan kritizálták a 25 év felettiekről hozott döntései miatt. "Geszti egy igazi lúzer...Díszhuszár meg pornósztár. Egyedül Dóri volt a jó döntés!!" Más viszont éppen a harmadiknak beválasztott Danics Dórát tartotta ellenszenvesnek.

Azt egységesen a mentorok szemére vetették, hogy műsorpolitikailag hozták meg választásukat: van, akiket ismertségük miatt vittek tovább, hogy a rajongótáboruk küldje rájuk az sms-eket, a jóképű fiúkat pedig azért, hogy megnyerjék a műsornak a tinilányokat.

Nézd meg képes összeállításunkban, végül kiket választott az élő show-ba Geszti Péter és Szikora Róbert!

Bunda az X-Faktor?

A Tábor első két adása után a kommentelők máris bundát látnak az X-Faktor versenyében.

Ezt is szeretjük