A TV2 sztárja elköltözött párjától - A csinos műsorvezető ezért döntött így
Megyeri Csilla elárulta, miért költözött el párjától.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megyeri Csilla nevét akkor ismerte meg az ország, amikor a debreceni tévé műsorvezetőjeként rusnya nőkről beszélt, a videó pedig körbejárta a netet. Már akkor sem titkolta, hogy a vidéki tévézés helyett országos karrierről álmodik. 

Erre nem kellett sokat várnia, hisz párjával szerepelhettek a SuperTV2 Édes Élet című reality-műsorában, majd a TV2 Ázsia Expressz című utazós reality-jében. Az ismertségét tovább növelheti A Nagy Duett április 15-én induló, hatodik évadában, melyben Gergely Robi partnereként lép színpadra. A munka miatt Debrecenből Budapestre költözött, de párja, Zsolti nem tartott vele, mert a férfit a munkája Hajdú-Bihar megyeszékhelyéhez köti. 

megyeri-csilla-parja
Fotó: TV2/Ázsia Expressz

Megyeri Csilla szerint a költözése a kapcsolatuk egy nagy próbája, ha ezt átvészelik, akkor szerinte örökre együtt maradnak, és párkapcsolatukat újabb szintre emelhetik, gyereket is vállalhatnak - mesélte a Ripostnak

Az azért meglepte, hogy Zsolti szeretné bekamerázni a budapesti lakást, de Csilla még ennek a különös kérésnek is a pozitív oldalát látja. 

- Azt mondja, azért, hogy láthassa a kutyánkat, amikor nagyon hiányzik neki, de szerintem engem akar ellenőrizni. Egyébként megengedem neki, mert úgysem láthat semmi kompromittálót. A szexuális életünket viszont fellendíthetné egy ilyen kütyü. Már el is képzeltem, ahogy a külön töltött estéinken online táncolok neki, hogy messzebb ne menjek... - mondta a lapnak. 

megyeri-csilla-gergely-robi
Fotó: TV2/A Nagy Duett

Megyeri Csilla A Nagy Duettre való felkészülést komolyan veszi, Gergely Róbert a szerdai Mokkában elismerően szólt duettpartneréről, aki extra próbákat is vállalt. 

- Nagyon komoly lépésekben haladunk előre. Az első alkalommal, amikor meghallottam az énekórán, zavarban volt, cikinek érezte, félt ettől az egésztől. De a negyedik-ötödik közös próba után már nagyon látszik és hallatszik a fejlődés - dicsérte a hatvanéves énekes-színész.  

Megyeri Csillának a koreográfiával nem lesz problémája a TV2 szórakoztató műsorában, hisz 11 évig néptáncolt, kilenc évig pedig tánctagozatra járt. 

A 19. Story-gála legszebb estélyi ruhái

Megyeri Csilla az idei Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála egyik legszebb estélyi ruháját viselte. Képgalériánkban megnézheted azokat kreációkat, melyek nekünk a leginkább tetszettek.

Ezt is szeretjük