Megyeri Csilla visszaadta jegygyűrűjét - A ma reggeli adásban bukott ki belőle
Megyeri Csilla annyira kiakadt párjára, hogy visszaadta a férfinak az eljegyzési gyűrűjét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megyeri Csillát 2016-ban jegyezte el a párja, de azóta sem került sor a nagy napra. A műsorvezető és influenszer, illetve vőlegénye, Molnár Zsolt kapcsolatába az Ázsia Expressz nézői is betekintést nyerhettek 2017-ben.

Már akkor szemmel látható volt, hogy a sztár nagyon határozott és talpraesett nő, aki bármikor ki meri párjának mondani a véleményét. A Reggeli mai adásában is éppen ezt fejtegette, hogy ő azért odaszúr a kedvesének, ha nem tetszik neki valami, egyenjogúság van náluk, külön kasszán élnek. Miközben erről mesélt, Holdampf Linda, a műsor egy másik vendége kiszúrta, és szóvá is tette, hogy Megyeri Csilla nem viseli a jegygyűrűjét. Ő erre kicsit elszomorodva közölte, hogy ez egy hosszú történet.

megyeri-csilla-reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Kicsit összevesztünk a Zsoltival körülbelül két-három héttel ezelőtt, és hozzávágtam a gyűrűt. Ő most azt várja, hogy kérjem vissza tőle, de én büszke vagyok ehhez - vallotta be az RTL Klub műsorában.

Bár összekaptak pár héttel ezelőtt, nem bontották fel a jegyességet, továbbra is egy párt alkotnak. Megyeri Csilla azt is elmondta, hogy közös gyermeket terveznek.

- Bébitéma van, Zsolti már másfél éve noszogat és presszionál, hogy szeretne babát. Viszont azt mondta, ha jön a bébi, akkor utána akar esküvőt - tette hozzá.

Idén márciusban a Ripost egyik újságírója szúrta ki, hogy Megyeri Csilla nem viseli a gyűrűjét, amit vőlegényétől kapott három évvel ezelőtt, akkor ezt nyilatkozta.

- El vagyok jegyezve, de nincs rajtam mindig gyűrű, ez függ az aktuális szettemtől. Szerintem a gyűrű, és a tudata annak, hogy házasok vagyunk, egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy mennyire szeretjük egymást Zsoltival. Nem számít a papír, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok az életben - magyarázta a napilapnak.

Sebestyén Balázs és felesége közös fotói

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Sebestyén Balázs felesége, Viki.

Ezt is szeretjük