Ma hajnalban váratlanul elhunyt a magyar műsorvezető! 55 éves volt Obersovszky Péter

A Magyar Televízió és a Kossuth Rádió műsorvezetője volt.

Hosszan tartó betegség után vasárnap hajnalban elhunyt Obersovszky Péter újságíró, riporter, műsorvezető – közölte a család az MTI-vel.

Obersovszky Péter 1986-tól dolgozott a médiában, az elmúlt években a Magyar Televízió és a Kossuth Rádió műsorvezetője volt. 55 éves korában érte a halál. Obersovszky Pétert a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap saját halottjának tekinti.

A műsorvezető a Kossuth Rádióban először a Krónika, később a Hét és az Egyenleg című műsorok munkatársa, illetve szerkesztő riportere és főszerkesztője volt. Dolgozott a TV2-nél, az Echo TV-nél, az Infóádiónál és a Klubrádiónál is. Utóbbival egyiejűleg vezette a Magyar Televízió Élesben című műsorát.

Több könyvet is írt, 2005 és 2008 közt megjelent kötetei az Öljétek meg Tévémacit!, a Cukorfalat, A haverok és a Csukjátok le Tévémacit! voltak.

Forrás: MTI

Kép: MTI/Zih Zsolt

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük