"Beszélni sem szeretnék róla!" A magyar énekesnő szakított párjával
Fotók!
A tehetségkutatókkal együtt jár a szerelem és a csalódás is.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha tehetségkutató verseny, akkor szerelem. Ez a megállapítás, úgy tűnik, most már örök érvényűvé válik. Az összezártság, a felfokozott élettempó és a megszokott környezettől való elszakadás közelebb hozza a versenyzőket, és tökéletes táptalaja a bimbózó románcoknak is. Az már változó, hogy meddig bírják ki egymással a párok a verseny után.

Baricz Gergő és Kováts Vera kapcsolata sem ért meg hosszú időt, a fiatal énekesek májusban szakítottak. Mindketten szűkszavúan nyilatkoztak, így a különválás pontos okát senki nem tudja. Valószínűleg a távolság is rányomta bélyegét szerelmükre, hetente mindössze kétszer tudtak együtt lenni az x-faktorosok. Kováts Vera a Facebookon tette közzé szakításuk tényét.

- Igen, a hír igaz, visszakerült hozzám a szívem kulcsa. Nem szeretnék róla kérdéseket kapni, beszélni sem szeretnék róla. Egy ilyen dolog szerintem nemcsak nekem nehéz, bárki másnak is az lenne - írta akkor az énekesnő.

Vannak azonban bőven ellenpéldák is: ők azok, akik bizonyítják, bármilyen körülmények között szövődhet szerelem.

Képes összeállításunkban nézd meg a legemlékezetesebb párokat az elmúlt tehetségkutatós szériákból - azokat, akik már nincsenek együtt, és olyanokat is, akiknek a románca végül tartósnak bizonyult.

Liptai Claudia nem takargatta dekoltázsát

Liptai Claudia már az idei Megasztár előtt elkápráztatta a közönséget. A tehetségkutató műsorvezetője kirobbanó formába hozta magát a műsor indulására, soha nem volt olyan karcsú, mint akkor.

A produkció stylistjai természetesen ennek megfelelően az alakját kihangsúlyozó ruhákba öltöztették. A 38 éves színésznőre nemegyszer igencsak merész, figyelemfelkeltő darabot adtak.

Nézd végig összeállításunkban a Megasztár 2012 színpadán viselt ruháit!

Ezt is szeretjük