A Megasztár dobogósai
Nézd meg, a Megasztár első négy szériájának dobogósait.

Dia

 	Tóth Veronika 	A sokakat Cserháti Zsuzsára emlékeztető Vera elképesztő hangjával nem csak a zsűrit győzte meg - a tapolcai lányt a közönség is a szívébe zárta. Szoros volt a verseny közte és Oláh Ibolya között, végül ő lett az első Megasztár - tehetségét a műsor óta is folyamatosan bizonyítja. 	Kapcsolódó cikk: 	Interjú Tóth Verával »

Tóth Veronika

A sokakat Cserháti Zsuzsára emlékeztető Vera elképesztő hangjával nem csak a zsűrit győzte meg - a tapolcai lányt a közönség is a szívébe zárta. Szoros volt a verseny közte és Oláh Ibolya között, végül ő lett az első Megasztár - tehetségét a műsor óta is folyamatosan bizonyítja.

Kapcsolódó cikk:
Interjú Tóth Verával »

Dia

 	Oláh Ibolya 	Sokáig adásról adásra a szókimondó tiszadobi lány kapta a legtöbb szavazatot, a döntőben azonban a második helyre szorult. Ám Ibolya semmiképpen sem érezheti vesztesnek magát, hiszen a tehetségkutató óta karrierje egyre feljebb ível, három megjelent albumából kettő is platinalemez lett.

Oláh Ibolya

Sokáig adásról adásra a szókimondó tiszadobi lány kapta a legtöbb szavazatot, a döntőben azonban a második helyre szorult. Ám Ibolya semmiképpen sem érezheti vesztesnek magát, hiszen a tehetségkutató óta karrierje egyre feljebb ível, három megjelent albumából kettő is platinalemez lett.

Dia

 	Gáspár László 	A Megasztár első szériájának bronzérmese az Év férfihangja is lett egyben, a műsorral teljesen megváltozott az élete. Karrierje felívelése mellett megjelenése és magánélete is 180 fokos fordulatot vett - válása után nemrég újra megtalálta a boldogságot, új kedvesével első gyereküket várják.

Gáspár László

A Megasztár első szériájának bronzérmese az Év férfihangja is lett egyben, a műsorral teljesen megváltozott az élete. Karrierje felívelése mellett megjelenése és magánélete is 180 fokos fordulatot vett - válása után nemrég újra megtalálta a boldogságot, új kedvesével első gyereküket várják.

Dia

 	Molnár Ferenc Caramel 	A csodálatos hangú zenész a második évadban nyert, azóta pedig a rangos Fonogram-díjjal is megjutalmazta a szakma. Ugyan a műsor után versenyzőtársához, Bartók Eszterhez sokáig gyengéd érzelmek is fűzték, ma már mindketten más mellett keresik a boldogságot. 	Kapcsolódó cikk: 	Caramel megmutatta új barátnőjét »

Molnár Ferenc Caramel

A csodálatos hangú zenész a második évadban nyert, azóta pedig a rangos Fonogram-díjjal is megjutalmazta a szakma. Ugyan a műsor után versenyzőtársához, Bartók Eszterhez sokáig gyengéd érzelmek is fűzték, ma már mindketten más mellett keresik a boldogságot.

Kapcsolódó cikk:
Caramel megmutatta új barátnőjét »

Dia

 	Palcsó Tamás 	Tehetsége mellett kedvességével és szerénységével lopta be magát a zsűri és a nézők szívébe egyaránt. Bizonyára még ma is ott cseng mindenki fülében, ahogyan a Mandyt énekelte, a műsor óta két önálló albuma is megjelent.

Palcsó Tamás

Tehetsége mellett kedvességével és szerénységével lopta be magát a zsűri és a nézők szívébe egyaránt. Bizonyára még ma is ott cseng mindenki fülében, ahogyan a Mandyt énekelte, a műsor óta két önálló albuma is megjelent.

Dia

 	Tóth Gabi 	A Tóth család mindkét lánya Megasztár lett, ugyan Gabi a harmadik helyig jutott, így is ő lett a második évadban az Év női hangja. A tehetségkutatót remekül kamatoztatja, a Bravo Otto-díjat kétszer is megkapta. 	Kapcsolódó képgaléria: 	Sztárpárok a 2012-es Story-gálán » 	 

Tóth Gabi

A Tóth család mindkét lánya Megasztár lett, ugyan Gabi a harmadik helyig jutott, így is ő lett a második évadban az Év női hangja. A tehetségkutatót remekül kamatoztatja, a Bravo Otto-díjat kétszer is megkapta.

Kapcsolódó képgaléria:
Sztárpárok a 2012-es Story-gálán »
 

Dia

 	Rúzsa Magdi 	Kétségtelenül ő a Megasztár történetének egyik legtehetségesebb versenyzője, nem véletlen állhatott a harmadik szériában a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Számtalan díj és elismerés mellett ő képviselhette hazánkat 2007-ben az Eurovíziós dalfesztiválon - kilencedik lett. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Rúzsa Magdi »

Rúzsa Magdi

Kétségtelenül ő a Megasztár történetének egyik legtehetségesebb versenyzője, nem véletlen állhatott a harmadik szériában a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára. Számtalan díj és elismerés mellett ő képviselhette hazánkat 2007-ben az Eurovíziós dalfesztiválon - kilencedik lett.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Rúzsa Magdi »

Dia

 	Varga Feri 	Varga Feri második lett a harmadik szériában, és az ismertség mellett új szerelmét is a műsornak köszönheti - Balássy Betty volt a Megasztár egyik vokálosa. Bár sokan nem nézték jó szemmel kapcsolatukat Feri családja miatt, az idő őket igazolja, az évek során közös dallal is jelentkeztek, és megszületett kislányuk is.

Varga Feri

Varga Feri második lett a harmadik szériában, és az ismertség mellett új szerelmét is a műsornak köszönheti - Balássy Betty volt a Megasztár egyik vokálosa. Bár sokan nem nézték jó szemmel kapcsolatukat Feri családja miatt, az idő őket igazolja, az évek során közös dallal is jelentkeztek, és megszületett kislányuk is.

Dia

 	Póka Angéla 	A harmadik évad üde színfoltját képezte a dögös hangú énekesnő, aki a harmadik helyig jutott a versenyben. Angéla tagja a Chieffoundation és a Fekete Tej nevű együtteseknek, de színházban is bizonyította már rátermettségét.

Póka Angéla

A harmadik évad üde színfoltját képezte a dögös hangú énekesnő, aki a harmadik helyig jutott a versenyben. Angéla tagja a Chieffoundation és a Fekete Tej nevű együtteseknek, de színházban is bizonyította már rátermettségét.

Dia

 	Király Viktor 	Király Linda fivéreként nem volt ismeretlen sem a zsűri, sem a közönség számára a szépfiú - éppen ezért talán még jobban kellett bizonyítania. Ez sikerült is neki, olyannyira, hogy ő nyerte meg a versenyt - azóta is az éneklés az élete. 	Kapcsolódó cikk: 	Az anyja lehetne! Az  Eurovízió sztárját egy 27 évvel idősebb nő ostromolta »

Király Viktor

Király Linda fivéreként nem volt ismeretlen sem a zsűri, sem a közönség számára a szépfiú - éppen ezért talán még jobban kellett bizonyítania. Ez sikerült is neki, olyannyira, hogy ő nyerte meg a versenyt - azóta is az éneklés az élete.

Kapcsolódó cikk:
Az anyja lehetne! Az  Eurovízió sztárját egy 27 évvel idősebb nő ostromolta »

Dia

 	Fekete Dávid 	Ugyan a vigaszágról jutott be a mezőnybe, tehetségével meggyőzte a zsűrit, így második lett, a tinilányok szívében azonban egy csapásra elnyerte az első helyet. Talán meglepő, de fiatal kora ellenére már férj, 2010 nyarán ugyanis összeházasodott szerelmével. 	 

Fekete Dávid

Ugyan a vigaszágról jutott be a mezőnybe, tehetségével meggyőzte a zsűrit, így második lett, a tinilányok szívében azonban egy csapásra elnyerte az első helyet. Talán meglepő, de fiatal kora ellenére már férj, 2010 nyarán ugyanis összeházasodott szerelmével.
 

Dia

 	Lakatos Krisztián 	A szegedi fiú minden porcikájából árad a zeneiség és a profizmus. A Megasztár negyedik évadában a harmadik helyig jutott - minden bizonnyal hallunk még róla.

Lakatos Krisztián

A szegedi fiú minden porcikájából árad a zeneiség és a profizmus. A Megasztár negyedik évadában a harmadik helyig jutott - minden bizonnyal hallunk még róla.

Ezt is szeretjük
Fotó: