Megasztár-dráma! Egy barátságot tört ketté a zsűri döntése?
A Megasztár története során a nézők szemtanúi lehettek számos drámai pillanatnak - ez most sincs másképp.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akik folyamatosan követték a TV2-n futó Megasztár-válogatókat, illetve a döntő fordulóit, azok bizonyára emlékeznek még, mennyi dráma zajlott és könny hullott a műsorfolyam során.

 

Természetesen feszült pillanatoktól már az előválogató sem mentes, hiszen sokaknak a népszerű tehetségkutató jelenti majdhogynem az egyetlen lehetőséget arra, hogy megmutassák a bennük rejlő képességeket.

Mókamesterek és igazi tehetségek

Bár van, akinek produkciója inkább a humor, semmint az ének kategóriában kerülhetne díjazásra - már ha volna olyan -, azért jócskán akadnak igazi zenei tehetségek. A múlt szombati adás óta tudjuk, közéjük tartozik Petruska András is.

A 24 éves fiatalember eredetileg csak azért jelent meg a színpadon a Vocal Accoustic band duó tagjaként, hogy hangszerén kísérje énekes barátját, Attilát - ő volt ugyanis, aki jelentkezett a megmérettetésre.

Ám Eszenyi Enikő zsűritag - valamilyen női megérzéstől vezérelve - arra kérte az ücsörgő gitárost, hogy ha már ott van, énekeljen nekik egyet. És milyen jól tette! Petruska dögös hangja rögtön elbűvölte az ítészeket, Presser Gábornak szinte az álla is leesett csodálkozásában.

Mi lesz a barátsággal?

Így aztán nem csoda, ha egyöntetűen úgy döntöttek, kettejüket nem juttatják tovább, ám Petruskát mindenképpen látni szeretnék az középdöntőben. Bár a duónak imígyen befellegzett, azért a barátságuknak talán nem: legalábbis erre engednek következtetni a hoppon maradt Attila szavai.

Ahogy nemrég a TV2 Aktív műsorában elmesélte, Andrással már az elején tisztázták, ha esetleg neki adna a zsűri még egy esélyt, akkor éljen a lehetőséggel. Nos, Petruska András így is tesz - hogy aztán meddig sikerül eljutnia, az majd ősszel derül ki.

Érdekesség, hogy a szimpatikus zenész néhány éve már megnyert egy kisebb tehetségkutatót. 2007-ben a Kezdő-Hang elnevezésű versenyben 48 banda közül az általa vezetett Imress zenekar vitte el a pálmát, sőt, még különdíjat is kapott a legjobb énekesként.

A Megasztár 5-ről még több érdekes információt találhatsz ide kattintva!

Fotók: TV2

Ezt is szeretjük