A Megasztár 5 döntősei

Nézd meg, kik jutottak a legjobbak közé a Megasztár 5-ben.

Dia

 	Kállay-Saunders András 	A jóképű fiú ugyan akcentussal beszéli a magyart, hangjával és tehetségével a zsűrit és a nézőket egyaránt lehengerelte. A Megasztárba egyenesen New Yorkból jelentkezett, ahol édesapja elismert énekes - nem csoda, hogy András életében gyerekkora óta fontos szerepet játszik a zene. 	Kapcsolódó cikk: 	A magyar sztárpár közös otthonba költözött » 	 

Kállay-Saunders András

A jóképű fiú ugyan akcentussal beszéli a magyart, hangjával és tehetségével a zsűrit és a nézőket egyaránt lehengerelte. A Megasztárba egyenesen New Yorkból jelentkezett, ahol édesapja elismert énekes - nem csoda, hogy András életében gyerekkora óta fontos szerepet játszik a zene.

Kapcsolódó cikk:
A magyar sztárpár közös otthonba költözött »
 

Dia

 	Szíj Melinda 	A sokakat Edit Piafra emlékeztető Szíj Melinda korábban külkereskedelmi ügyintézőként dolgozott, bár legbelül mindig is énekesnő szeretett volna lenni. Meglepő módon családja nem igazán támogatta álma megvalósításában, párja egyenesen válaszút elé állította, ám ő mégis beköltözött a Megasztár-házba.

Szíj Melinda

A sokakat Edit Piafra emlékeztető Szíj Melinda korábban külkereskedelmi ügyintézőként dolgozott, bár legbelül mindig is énekesnő szeretett volna lenni. Meglepő módon családja nem igazán támogatta álma megvalósításában, párja egyenesen válaszút elé állította, ám ő mégis beköltözött a Megasztár-házba.

Dia

 	Szeleczki Dávid 	A nagykőrösi srác ikertestvérével együtt jelentkezett a tehetségkutatóba, ám kettőjük közül csak őt juttatta tovább a zsűri. A fiatal énekes élete legboldogabb napjának tartja, amikor megtudta, ő is ott lehet a legjobb 13 között.

Szeleczki Dávid

A nagykőrösi srác ikertestvérével együtt jelentkezett a tehetségkutatóba, ám kettőjük közül csak őt juttatta tovább a zsűri. A fiatal énekes élete legboldogabb napjának tartja, amikor megtudta, ő is ott lehet a legjobb 13 között.

Dia

 	Giorgio 	Djordjevic István - ismertebb nevén Giorgio - kedvenc zenei műfajai  a blues, reggae és a ska. Példaképének Freddie Mercuryt és Ray Charlest tartja, a Megasztár döntőseként a legjobb úton halad, hogy nyomdokaikba lépjen.

Giorgio

Djordjevic István - ismertebb nevén Giorgio - kedvenc zenei műfajai  a blues, reggae és a ska. Példaképének Freddie Mercuryt és Ray Charlest tartja, a Megasztár döntőseként a legjobb úton halad, hogy nyomdokaikba lépjen.

Dia

 	Varga J. Bernadett 	Detti már az oviban is énekelt az anyák napi műsoron, nem csoda, hogy munkája, a pultozás mellett ma is a zene szerelmese - nagy kedvence Janis Joplin. Mester Tamás szerint hangjában olyan különleges fekete íz van, amit nagyon kevés ilyen fiatal lány tudhat magáénak.

Varga J. Bernadett

Detti már az oviban is énekelt az anyák napi műsoron, nem csoda, hogy munkája, a pultozás mellett ma is a zene szerelmese - nagy kedvence Janis Joplin. Mester Tamás szerint hangjában olyan különleges fekete íz van, amit nagyon kevés ilyen fiatal lány tudhat magáénak.

Dia

 	Adam's Comedy 	A négy zenészből álló Adam's Comedy igazi fület simogató muzsikát játszik, nem csoda, hogy hamar a közönség kedvencei lettek. A bandatagok - Tóth Ádám, Skorka Zoltán, Tímár Tamás és Borsodi László - 2009-ben találtak egymásra, elsősorban szórakozóhelyeken lépnek fel, szeretik a pörgős estéket.

Adam's Comedy

A négy zenészből álló Adam's Comedy igazi fület simogató muzsikát játszik, nem csoda, hogy hamar a közönség kedvencei lettek. A bandatagok - Tóth Ádám, Skorka Zoltán, Tímár Tamás és Borsodi László - 2009-ben találtak egymásra, elsősorban szórakozóhelyeken lépnek fel, szeretik a pörgős estéket.

Dia

 	Fivérek 	A fülbemászó dallamokat játszó szentesi Fivérek zenekar igazi latinos hangulatot teremt a színpadon. A párbaj során a Hotel California című örökzöld slágert kapták, melyet a Gipsy Kings feldolgozására emlékeztető változatban adtak elő hatalmas sikerrel. A zenekar tagjai a három testvér: Seres Antal, Seres Krisztián és Seres Róbert, valamint Szólik Tibor és Jámbor Béla.

Fivérek

A fülbemászó dallamokat játszó szentesi Fivérek zenekar igazi latinos hangulatot teremt a színpadon. A párbaj során a Hotel California című örökzöld slágert kapták, melyet a Gipsy Kings feldolgozására emlékeztető változatban adtak elő hatalmas sikerrel. A zenekar tagjai a három testvér: Seres Antal, Seres Krisztián és Seres Róbert, valamint Szólik Tibor és Jámbor Béla.

Dia

 	Kökény Attila 	A zenész tehetségét a zsűri is elismeri - nem csoda, hiszen húsz éve zongorázik, tíz éve énekel. Attila egyébként háromszoros apuka, élete legboldogabb pillanatainak gyermekei születését tartja. 	Kapcsolódó címke: 	Kökény Attila »

Kökény Attila

A zenész tehetségét a zsűri is elismeri - nem csoda, hiszen húsz éve zongorázik, tíz éve énekel. Attila egyébként háromszoros apuka, élete legboldogabb pillanatainak gyermekei születését tartja.

Kapcsolódó címke:
Kökény Attila »

Dia

 	Patai Anna 	A Megasztár-ház legfiatalabb lakója még csak 11 éves, de gyönyörű hangja az egész színpadot betölti. Tehetsége mellett tündéri személyiségével lopta be magát a nézők és a zsűri szívébe, nem volt kérdés, hogy ott a helye a legjobb 13 között.

Patai Anna

A Megasztár-ház legfiatalabb lakója még csak 11 éves, de gyönyörű hangja az egész színpadot betölti. Tehetsége mellett tündéri személyiségével lopta be magát a nézők és a zsűri szívébe, nem volt kérdés, hogy ott a helye a legjobb 13 között.

Dia

 	Gusztos Bence 	A kiskunhalasi fiú még csak 17 éves, ám a zene már évek óta fontos helyet foglal el az életében. Édesapja gitáron szokta kísérni, a tehetségkutatóba is együtt jelentkeztek, ahol Bence bebizonyította, egyedül is megállja a helyét. A zene mellett a sportban is tehetséges, nyolc évig kézilabdázott.

Gusztos Bence

A kiskunhalasi fiú még csak 17 éves, ám a zene már évek óta fontos helyet foglal el az életében. Édesapja gitáron szokta kísérni, a tehetségkutatóba is együtt jelentkeztek, ahol Bence bebizonyította, egyedül is megállja a helyét. A zene mellett a sportban is tehetséges, nyolc évig kézilabdázott.

Dia

 	Lakatos Yvette 	A fiatal lány gyerekkori álma vált valóra a versennyel, amelyre már nyolcéves kora óta készül. Szüleivel évekkel ezelőtt kiköltöztek Kanadába, ahol több tehetségkutatón is részt vett, az igazi megmérettetésnek mégis a Megasztárt tartja.

Lakatos Yvette

A fiatal lány gyerekkori álma vált valóra a versennyel, amelyre már nyolcéves kora óta készül. Szüleivel évekkel ezelőtt kiköltöztek Kanadába, ahol több tehetségkutatón is részt vett, az igazi megmérettetésnek mégis a Megasztárt tartja.

Dia

 	Csonka András Andreas 	A szlovákiai srác hatévesen kezdett zenélni, autodidakta módon fejlesztette magát. Kétlaki életet él, van egy albérlete Budapesten, de szüleihez is gyakran hazalátogat Komárnóba. A Megasztárt nagy lehetőségnek tartja, példaképe Stevie Wonder.

Csonka András Andreas

A szlovákiai srác hatévesen kezdett zenélni, autodidakta módon fejlesztette magát. Kétlaki életet él, van egy albérlete Budapesten, de szüleihez is gyakran hazalátogat Komárnóba. A Megasztárt nagy lehetőségnek tartja, példaképe Stevie Wonder.

Dia

 	Tolvai Renáta 	A nagyváradi lány kivételes hangjához dögös megjelenés párosul - mintha csak a színpadra született volna. Ugyan a párbajban alulmaradt ellenfelével, Giorgióval szemben, a zsűritől kapott még egy esélyt, így a döntősök között is bizonyíthatja tehetségét.

Tolvai Renáta

A nagyváradi lány kivételes hangjához dögös megjelenés párosul - mintha csak a színpadra született volna. Ugyan a párbajban alulmaradt ellenfelével, Giorgióval szemben, a zsűritől kapott még egy esélyt, így a döntősök között is bizonyíthatja tehetségét.

Ezt is szeretjük
Fotó: