Ha harc, hát legyen harc! Szíj Melinda megdöbbentő tettre készül pénteken

Szíj Melinda a Mokkában mondta el, hogy pénteken este hogyan fog tüntetni a zsűri ellen.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Mester Tamás szíve szerint nem asszisztálna Szíj Melinda győzelméhez, annak ellenére, hogy tehetségesnek tartja.

A szigorú zsűritag nem rejtette véka alá hízelgőnek nem nevezhető kritikáját, miszerint a Megasztár ötödik szériájának felfedezettje nem olyan típusú személyiség, aki elbírná a győzelemmel járó terhet.

Nem fájna neki a kiesés

A 41 éves, kétgyerekes asszony néhány napja a Mokkában járt, ahol Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert alaposan kifaggatta arról, hogy mit is gondol Mester Tamás véleményéről.

Szíj Melinda már korábban sem rejtette véka alá, hogy neki egyáltalán nem jelentene törést az életében, ha kiesne a TV2 népszerű tehetségkutató műsorából, nem véletlen, hogy voltak meglepő húzásai.

Az egyik fordulóban például azért választott egy, a képességeit meghaladó dalt, mert direkt ki akart esni, de arra is volt már példa, hogy felszólította a nézőket, ne szavazzanak rá, mert ő bizony haza akar menni!

Tényleg nincs önbizalma?

A civil szférában külkereskedelmi ügyintézőként dolgozó asszony nem rejtette véka alá csalódottságát, miszerint éppen az a zsűri biztatja arra, hogy legyen több önbizalma, amely aztán elveszi tőle annak a lehetőségét, hogy magabiztosan lépjen a színpadra.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Szíj Melinda elmondta, hogy szeretne kimaradni ezekből a csatározásokból, és nem szólt be senkinek. Azt azonban elárulta, hogy tervei szerint most pénteken a zsűrinek háttal fog énekelni, vállalva ezzel akár a kiesést is.

Az egyik legesélyesebbnek tartott megasztárjelöltnek ugyanis bűntudata van, amiért a legutóbbi adásból nem esett ki, annak ellenére sem, hogy véleménye szerint elrontotta a produkcióját.

Az interjú során Kárász Róbert megkérdezte tőle, nem szándékosan kelti-e bizonytalan és elesett ember benyomását, hiszen amúgy hihetetlenül magabiztosan énekel, erre pedig nem volna képes olyasvalaki, aki nem hisz magában.

Szíj Melinda erre csak annyit válaszolt, hogy mindenkinek megvan a joga a szabad véleményalkotásra, ő azonban nem kívánja magát megvédeni. Életfilozófiája szerint ugyanis az embernek önmagával kell elszámolnia, a többi nem számít.

Fotó: TV2(%oldalmero(513881, 410139)%)

Ezt is szeretjük