A szerelemtől ragyog? Claudia végre szóra bírta Rúzsa Magdit
Rúzsa Magdi nemrég ünnepelte 25. születésnapját, ennek apropójából faggatták őt a Mokkában.

Rúzsa Magdi nevét öt évvel ezelőtt ismerte meg az ország, amikor ő is benevezett a Megasztár harmadik szériájába. A vajdasági fiatal hölgy pillanatok alatt elbűvölt mindenkit, és talán még ő maga sem gondolta volna, hogy végül ő nyeri meg a TV2 tehetségkutató műsorát.

Hazánk harmadik megasztárjának karrierje azóta is töretlenül ível felfelé, négy albuma jelent meg, melyek közül az első három platinalemez lett, emellett nagy sikerrel szerepelt az Eurovíziós Dalfesztiválon - itt az Aprócska bluest énekelte el, amit saját bevallása szerint Kovács Kati Várlak című dala ihletett.

Ragyogott a stúdióban

Siker, népszerűség, anyagi biztonság - mi többet kívánhat egy fiatal magyar énekesnő, aki egyik pillanatról a másikra lett híres?

Rúzsa Magdi november 28-án ünnepelte 25. születésnapját, ennek apropójából beszélgetett vele a Mokkában Liptai Claudia és Kárász Róbert.

A csinos énekesnő szemmel láthatóan ragyogott a stúdióban, ami természetesen rögtön szemet szúrt Claudiának.

A népszerű műsorvezetőnő nem hagyta szó nélkül a dolgot, és rákérdezett, van-e most Magdinak szerelme, de csalafinta módon hozzátette, hogy ő bizony hallott ezt-azt, amit a madarak csiripeltek.

Nem szívesen beszél erről

A kiváló hangú énekesnőről azonban tudni kell, hogy a magánéletét firtató kérdésekre következetesen nem válaszol.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

A Hot! magazinnak például csak annyit mondott, hogy rendben vannak a szívügyei, Claudiának azonban ennél sokkal-sokkal többet sikerült kihúznia belőle: Magdi elárulta, hogy már évek óta van valakije!

Azt azonban, hogy ki lehet titokzatos szerelme, nem árulta el, és le is zárta ezt a témát. Elképzelhető, hogy párja civil, és szeretné őt megóvni a nyilvánosságtól, vagy pont fordítva, egy ismert személyiség, aki nem szeretné személyazonosságát felfedni.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük