Jön a baba? Rúzsa Magdi olyan vallomást tett, amire senki sem számított
Rúzsa Magdit születésnapja alkalmából hívták meg a Mokkába, ahol meglepő dolgokat mondott.

Rúzsa Magdi sikersztorija tényleg mesébe illő: a jugoszláviai lány nevét akkor ismerte meg az egész ország, amikor 2005-ben jelentkezett a Megasztár harmadik szériájába, amit 2006-ban meg is nyert.

A csinos énekesnő november 28-án ünnepelte 25. születésnapját, ennek apropójából adott egy interjút a Mokkában, ahol Liptai Claudia és Kárász Róbert faggatta őt - nemcsak a jeles évfordulóról, hanem a magánéletéről is.

Sikert sikerre halmoz

A Megasztár 3 győztesének karrierje azóta is töretlenül ível felfelé, négy albuma jelent meg, amelyek közül az első három platinalemez lett. Emellett óriási sikerrel képviselte hazánkat a 2007-es Eurovíziós Dalfesztiválon.

A siker és népszerűség ellenére Rúzsa Magdi elmondhatja magáról, hogy magánéletéből az azóta eltelt négy év alatt szinte teljes egészében sikerült kizárnia a nyilvánosságot, nem meglepő tehát, hogy sokan kíváncsiak rá, vajon van-e valakije.

Az aranytorkú énekesnő azonban a mérhetetlen kíváncsiság ellenére szinte sosem nyilatkozik párkapcsolatáról - a Hot! magazinnak például csak annyit mondott rejtélyesen, hogy aggodalomra semmi ok, mert rendben vannak a szívügyei.

Ki lesz gyermekei apja?

A TV2 stúdiójában önmagához képest feltűnően bátran nyilatkozott például arról, hogy immár 25 évesen elgondolkozott azon, néhány éven belül szeretne családot alapítani és gyereket szülni - de vajon ki lesz a szerencsés férj és apuka?

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

Liptai Claudia női megérzéseiben bízva elmondta Magdinak, hogy szerinte csakis a szerelemtől ragyoghat ilyen feltűnően, ezzel kapcsolatban pedig hallott is ezt-azt, amit a madarak csiripeltek - ám Magdi nem akart erről beszélni.

Annyit azonban elárult, hogy már régóta van egy szerelme, ám hogy ki lehet az illető, akinek sikerült teljesen titokban meghódítania a szívét, nem kötötte senki orrára.

Mindenesetre ezekből az apró morzsákból bárki levonhatja azt a következtetést: Rúzsa Magdi sikeres karrierje mellett a magánéletben is megtalálta a boldogságot, titokzatos kedvese pedig akár leendő gyermekeinek az apja lehet néhány év múlva.

Fotó: Europress(%oldalmero(515581, 409977)%)

Ezt is szeretjük