Elárulta! 16 évesen esett teherbe a Megasztár énekesének barátnője

Kökény Attila első házasságáról mesélt, amihez elsősorban szigorú édesapja ragaszkodott.

Fiatalon sokkal könnyebben megszédíti az embert a szerelem, ennek pedig gyakran elhamarkodott döntések a következményei. Kökény Attila a Hot magazinnak idézte fel első, ifjan kötött házasságának és gyermeke megszületésének történetét, illetve azt, hogy miért nem bánt meg végül semmit.

A Megasztár ötödik szériájának sármos felfedezettje elmesélte, hogy húszéves volt, amikor 16 éves barátnője közölte vele a hírt, miszerint közös gyermeküket hordja a szíve alatt. Attila ekkoriban egy tengerjáró hajón dolgozott, és habár nagyon szerették egymást, esze ágában sem volt feleségül venni Nikit.

Apja erőltette a nászt

Szigorú édesapja azonban kifejezetten ragaszkodott ahhoz, hogy mire megszületik a baba, ők megházasodjanak.

Attila ezért szerződése lejárta előtt hazajött Magyarországra, és a három rendelkezésükre álló nap során gyorsan megtartották az apja által annyira várt esküvőt.

A fiatal pár házassága azonban nem alakult jól: a távolság és a hirtelen nyakukba szakadt felelősség néhány hónap alatt teljesen felemésztette kapcsolatukat.

Egy évvel az esküvőjük után pedig közös megegyezés alapján úgy döntöttek, hogy mindkettejüknek jobb lesz, ha elválnak.

Nem haragszik szüleire

Attila saját bevallása szerint mindezek ellenére egyáltalán nem haragszik szüleire, sőt, kifejezetten hálás nekik, többek között azért, mert jó nevelést kapott tőlük. A boldogságra sem kellett sokáig várnia, négy hónappal a válás után ugyanis megismerkedett Arankával, akivel azóta is boldog házasságban él.

Megasztár 5 péntek esténként 20.40-kor a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!

A házaspárnak az azóta eltelt 13 év alatt két gyermeke született, akiket mindketten imádnak. A TV2 közkedvelt tehetségkutató műsorának élő adásait a gyerkőcök otthon, míg felesége - testvérével karöltve - a nézőtéren izgulják végig, közösen szurkolva szerettük sikeréért.

Fotó: Europress(%oldalmero(510690, 416228)%)

Ezt is szeretjük