Nem szégyellik! A nélkülözés kovácsolta össze a Fivérek tagjait
A Seres testvéreknek boldog gyerekkoruk volt, pedig az anyagi gondok gyakran nehezítették életüket.

A Megasztár 5 nem csupán az egyéni énekeseknek nyújt lehetőséget, hiszen idén zenekarok is jelentkezhettek a tehetségkutató műsorba.

Így ismerhette meg az ország az öt tagból álló szentesi Fivérek zenekart is, mely vérpezsdítő stílusával igazi latinos hangulatot teremt a színpadon.

A zene az első

A banda méltán jutott be a legjobbak közé, a csapat tagjai egytől egyig nagy zenei múltra tekintenek vissza. Az együttesben a Seres testvérek - Antal, Krisztián és Róbert - énekelnek, illetve ők pengetik a gitárt, Szólik Tibor a dobos, Jámbor Béla pedig a basszusgitáros.

A mindig mosolygós Seres fivérek életében gyerekkoruktól fogva a zene tölti be a főszerepet, ugyanakkor a sportban is jelentős eredményeket értek el, hármuknak összesen több mint 300 érmük van különböző sportágakból.

Szegény családból származnak

Szüleiknek nagyon nehéz körülmények között kellett felnőniük, ezért megfogadták, ők mindent tőlük telhetőt megadnak majd gyerekeiknek.

És bár a szegénység a mai napig kíséri a család életét, a fiúk nagy szeretetben nőttek fel - a zene pedig még inkább összekovácsolta őket.

Júlia című szerzeményükhöz klip is készült, a nagy álmuk pedig egy saját lemez készítése - remélhetőleg a Megasztár sikereinek köszönhetően erre minél előbb lehetőségük nyílik.

Megasztár 5 szombat esténként a TV2-n!

Ha további érdekességekre és kulisszatitokra vágysz, kattints a Megasztár honlapjára, illetve hétköznap esténként nézd a Megamániát 23.35-kor a TV2-n!(%oldalmero(505862, 411762)%)
Ezt is szeretjük