Nem találod ki, melyik műsorvezetőnő pipálta le Ördög Nórát
Nézd meg, kik azok a sztárok, akik felkerültek a top 25 magyar celeb listájára!

nagykep?cikkid=170461&kep=ordog-nora-fb-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Média&Marketing idén is megjelentette listáját a top 25 magyar celebről, amelyet a bulvárlapok tavalyi címlapjai mellett a hírességek közösségi médiás megjelenése - Facebook és Instagram -, továbbá a televíziók saját gyártású műsoraiban való megjelenése alapján állítottak össze, pontszámok szerint.

A dobogót a TV2 műsorvezetői szerezték meg, de meglepő módon a csatorna egyik legismertebb arca, Ördög Nóra nem került fel a 25-ös listára, míg a kevésbé népszerű, a képernyőre tavaly áprilisban visszatért Marsi Anikó a harmadik helyezett lett, és még a kevésbé ismert Andor Éva is megszerezte a 23. helyet.

A magyar Forbes magazin az NRC kutatócéggel közösen tavaly augusztusra összeállította és közzétette a legértékesebb magyar celebek listáját, azt Ördög Nóra vezette. Az online kutatás az ismertséget, a kedveltséget és a hitelességet mérte, a Forbes által felkért zsűri pedig ezeken kívül a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és 2016-ban először a közösségi médiás jelenlétét pontozta.

Nézd meg, ki a Média&Marketing Top 25 celeb listájának első öt helyezettje!

Ördög Nórát ilyen kevés ruhában még nem láttuk a képernyőn - Fotókon 8 emlékezetes ruhája

Ezek voltak Ördög Nóra legemlékezetesebb ruhái 2016-ban.
 

Ezt is szeretjük