A magyar zenész és szerelme között 33 év a korkülönbség – A lányánál is fiatalabb
Az 53 éves MC Hawer egy húszéves lányba szeretett bele.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Koczka Géza, vagyis MC Hawer két gyerek apja, a lánya 11, a fia 13 éves volt, amikor a feleségével tönkrement a házassága. Két évvel később magához vette a fiát, a lánya az édesanyjával maradt, és mivel a válás csúnyán zajlott, a volt feleségével nem is tartották a kapcsolatot, a lányával sem alakult ki szoros kapcsolata. Az 53 éves zenész ma már újra boldog, 2018 októberében kiderült, hogy egy húszéves lányba szeretett bele, akit két hónap után el is jegyzett. Apa és lánya márciusban azzal kerültek címlapra, hogy a 26 éves lány közölte, megtagadja az édesapját. Kiderült, a lány azután döntött így, hogy apja nem fizette tovább egyre halmozódó mobiltelefonos tartozását.

MC Haver a FEM3 Caféban azt mondta Joshi Bharatnak, nem érti a lánya viselkedését, szemtől szemben Tímea nem ilyen.

mc-hawer
Fotó: FEM3 Café

- Számomra érthetetlen volt, miket írt ki indulatosan a közösségi oldalára, mert hallottam őt csúnyán beszélni, de soha nem velem, mindig tisztelettel beszélt velem. Hallottam másoktól, hogy azt mondta, nem akar velem egy légtérben sem lenni, ugyanakkor amikor odajött egy fellépésem helyszínére, följött a színpadra, és élvezte, hogy az apukája ott van, és szerepelhet – mondta a műsorban.

A zenész szerint a lánya reakciójában bizonyos mértékig a féltékenység is szerepet játszhat, miután MC Hawer egy húszéves lány személyében talált párra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Húsvéti ebédke 🍽☕

MC Hawer (@mchawer) által megosztott bejegyzés,

- A párom pánikbeteg, nagyon igényli a törődést, hogy ne hagyjam egyedül. Vidékről került fel, nincs itt senkije, ezért nagy figyelmet igényel, amit próbálok megadni, de ez teljes embert kíván. Ettől persze nem hanyagolom el a lányomat, aki 26 éves. A párom fiatalabb nála, de ettől függetlenül azt gondolom, húszévesen komolyabb a gondolkodása, mint a lányomnak - árulta el a nézőknek.

Ernyey Béla fiatal felesége

Ernyey Béla 2008-ban szeretett bele a gyönyörű Balaton Dórába, egy év múlva össze is házasodtak. Nem sokan hittek a boldogságukban, de ők rácáfoltak a kétkedőkre.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük