Már nem titok! Geszti Péter elárulta, hogyan szerezte első millióját
Az Első millióm története című műsor első adásában Geszti Péter mesél Máté Krisztának.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új műsorral jelentkezik az RTL II csatornán Máté Krisztina, melyben azt mutatja be, hogyan szerezte néhány ismert és kevésbé ismert magyar az első millióját.

Az első millióm története legelső adását ma délután 17:30-kor láthatják a nézők.

Geszti Péter első milliója

Mindegyik műsorban két ember látja vendégül Máté Krisztát és meséli el a maga történetét. Az egyikük ma Geszti Péter, az X-Faktor mentora lesz, akiről bizonyára sokan tudják, hogy énekes-zeneszerző, valamint rádiós-televíziós pályafutása mellett roppant sikeres reklámszakember is. Ő álmodta meg például a Nemzeti Vágtát is.

- Magyarországon általában nem merjük megkérdezni, hogyan tett szert valaki a millióira, mert az emberek többségének fejében az a téves elképzelés él, hogy ez csak ügyeskedéssel és csalással megy. Szerettük volna megmutatni, hogy inkább ügyességről van szó. Hogy vannak vállalkozások, ahol igenis átlátható, hogyan működnek becsületesen - mesélte Az első millióm története műsorvezetője az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorában.

Pozitív példákon keresztül azt is szeretnék bebizonyítani, hogy nem lehetetlen milliomossá válni. Kell hozzá egy ötlet, erő és kitartás azt megvalósítani, véghezvinni, ugyanakkor a szerencse sem elfelejtendő tényező.

Meg kell érte dolgozni

- Érdekes az is, hogy mindegyikük mögött volt egy lelki támasz, egy barát, családtag, társ, akire támaszkodhatott. Emellett mindegyikük fontosabbnak tartotta a sikert, a pénznél. Egyikük számára sem egy drága jacht volt a fontos, hanem a szabadság, amit a milliók révén nyertek - árulta el a 43 éves tévés

- Nem csak ismert embereket kerestünk meg, hanem olyanokat is, akikre ha a nézők ránéznek, azt mondják: jé, ő az, aki ezt kitalálta? Fontos, hogy az emberek lássák, a sikerért tényleg tenni, keményen dolgozni kell, sőt, utána is folyamatosan új ötleteken kell dolgozni. Be fogunk mutatni egy fiatal divattervezőt is, akiről kiderült, hogy a műhelyében él, mert a tökéletességre törekszik, csak azzal elégszik meg, ami úgy valósul meg, ahogy azt ő elképzeli - mondta Máté Kriszta a reggeli műsorban.

Fotó: RTL II/Sajtóklub

Ezt is szeretjük