Máté Kriszta éveken át volt a Tények híradósa: 51 évesen ezzel foglalkozik
Máté Kriszta az RTL Klub műsorainak producere lett.

mate-kriszta-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Máté Kriszta Siófok helyi tévécsatornájánál kezdte tévés pályafutását, 1987-től 1995-ig dolgozott a Balaton környékén. Ezután került be a Magyar Rádióba, majd a Magyar Televízió csapatát erősítette. 

1997-ben már az induláskor a TV2 stábtagja volt, ő vezette a Tények és a Forró nyomon című műsorokat. 

Máté Kriszta ezzel foglalkozik

Máté Kriszta 2001-ben feleségül ment kollégájához, Bárdos Andráshoz, akivel 2003 és 2009 között együtt vezették a csatorna híradóját, a Tényeket. Ez idő alatt két gyermekük született, Ádám 2004-ben, Anna 2007-ben jött a világra. 

Máté Kriszta a Reggeliben beszélt műsoráról.
Máté Kriszta a Reggeliben beszélt műsoráról.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az 51 éves tévés 2012-ben került az RTL Klubhoz, producerként dolgozik olyan népszerű műsorokon, mint a Keresem a családom, az Életünk története vagy a Cápák között. Utóbbinak 2022 tavaszán vetítették le a negyedik évadát, ami olyan nagy siker lett, hogy saját idősávjában megverte legfőbb rivális műsorát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem véletlen tehát, hogy a csatorna úgy döntött, elkezdi az ötödik évad castingját, erről maga Máté Kriszta beszélt az RTL Klub Reggeli című műsorában. A beszélgetés során elmondta, nem elég jól szerepelni a műsorban, a neheze, a kőkemény munka és együttműködés csak ezután jön vállalkozó és cápa között. 

Elkezdődött a casting a Cápák között ötödik évadára.
Elkezdődött a casting a Cápák között ötödik évadára.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Nem engedjük el a kezüket. A műsor egy match maker szerepet tölt be. Nyilván az előző négy évadban a cápák több mint másfél milliárd forintot ígértek oda a vállalkozóknak. Tehát az üzleti része a Cápák között adása után kezdődik. Utána kezdenek összecsiszolódni, lesznek szerződések, utána viszik sikerre a dolgot, amiért a vállalkozó jön - mesélte a műsorban az egykori képernyős, aki ma már jobban érzi magát a háttérben tevékenykedő munkatársként. 

Kumin Viktória híradós egykor és ma

Kumin Viktória vezette a TV2 Jó reggelt, Magyarország című műsorát, 2000 és 2005 között a Duna TV műsorvezetőjeként szerepelt képernyőn, majd 2005-ben az RTL Klub híradósa lett, és a XXI. században is láthatták a nézők. A csatorna 2011 novemberében vált meg tőle.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük