Máté Kriszta éveken át híradózott: 51 évesen így néz ki a rég látott tévés
Máté Kriszta nagyon sok éven át vezette a TV2 Tényeket férjével, Bárdos Andrással, de már évek óta nem szerepel képernyőn.

mate-kriszta-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Máté Krisztina Siófokon nőtt fel, itt járt gimnáziumba. 1987-től 1995-ig a helyi csatornánál, a Sió TV-nél dolgozott, majd bekerült a Magyar Rádió és a Magyar Televízió pécsi csapatába. 

Esztétika-magyar szakon, valamint műsorvezető-rendező szakon is szerzett diplomát. 1997-ben már az induláskor a TV2 stábjának tagja volt, vezette a Tények és a Forró nyomon című műsorokat. 

Így néz ki most Máté Kriszta

Máté Kriszta 2001-ben ment feleségül kollégájához, Bárdos Andráshoz, akivel 2003-tól 2009-ig együtt vezették a csatorna híradóját. Ez idő alatt két gyermekük született, Ádám 2004-ben, Anna 2007-ben. 

Máté Kriszta a TV2 Tények című hírműsorában 2004-ben.
Máté Kriszta a TV2 Tények című hírműsorában 2004-ben.
Fotó: YouTube

Az akkori hírek szerint közös megegyezéssel hagyták ott a TV2-t, utólag azt nyilatkozták, nem tett jót a házasságuknak a közös munka, nem szerették. 

- Nem szerettem Krisztával együtt dolgozni. Szerintem ő se. Annyira nem szerettünk, hogy sose beszéltük meg - azóta se. Tök jó volt, hogy ő akkor gyereket tudott szülni, volt, aki összerakja a szövegeit, meg segít neki, de nem szerettük azt mi - mesélte Bárdos András Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában 2021 szeptemberében.

bardos-andras3
Fotó: YouTube/Szavakon túl

- Minden szó igaz, de túlgondolni sem szabad ezt a kijelentést. Valóban annyi történt, hogy ha az ember kirakatba teszi a feleségét, ő maga is kikerül a kirakatba, ami sosem egyszerű helyzet - reagált férje szavaira a Blikknek Máté Kriszta, aki évek óta producerként dolgozik. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Máté Kriszta a producere a Keresem a családom, az Életünk története és a Cápák között című produkcióknak. Az RTL Klub üzleti show-műsorának negyedik évada március elején ért véget, záró epizódja nemcsak saját idősávjában verte meg a legfőbb rivális műsorát a fő kereskedelmi célcsoportban, de a hét legnézettebb műsora címet is elhozta a konkurens zenés show-műsora, a Sztárban Sztár elől. 

Az 51 éves sztár a Reggeli című műsorban mesélt a Cápák közöttről. Rég szerepelt képernyőn, de azt kell mondanunk, szinte semmit nem változott: régebben is rövid, szőke haja volt a védjegye, még mindig ezzel a fazonnal hódít. 
Máté Krisztán nem fog az idő, még mindig csinos, szőke hajjal hódít.
Máté Krisztán nem fog az idő, még mindig csinos, szőke hajjal hódít.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Amikor erről a műsorról először hallottam, nagyon meglepett, hogy Angliában és Amerikában már a 18-20. évadnál tartanak. Egy pici országban, mint Magyarország, ez lehetetlen. De olyan fontos része a műsornak, hogy edukáljuk, vállalkozni tanítjuk vele az embereket, hogy jó érzéssel nézed. Nem az az érzésed, hogy megy az idő, és csak szórakozol - mesélte, miért szereti jelenlegi munkáját. 

Bálint Antónia egykor és ma

Bálint Antónia egy csapásra ismertté vált, amikor 1991-ben megnyerte a Miss Hungary szépségversenyt. Hét esztendeje eltűnt a rivaldafényből. Ő maga döntött úgy, hogy nem kíván már szerepelni, visszavonul, és teljesen civil életet él. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük