Zalatnay Sarolta volt férjére rá sem ismerni - Márton Csaba énekesként tért vissza
Márton Csaba lett az Exotic együttes új énekese.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne emlékezne a '90-es évek legendás zenekarára, az Exoticra? A Trabant vagy a Nézz rám, tizedes című slágereket mindenki ismeri. Az együttes most új felállásban, új dalokkal szeretné megörvendeztetni a közönséget. A zenekar alapító tagjai úgy döntöttek, hogy elbúcsúznak eddigi énekesüktől, Sipos F. Tamástól, és nélküle pörgetik fel az Exoticot. Ezentúl Márton "Kor" Csaba áll majd a mikrofon mögött, akit a legtöbben Zalatnay Sarolta volt férjeként ismernek. Az együttes a legújabb dalát és a hozzá tartozó klipet már az ő közreműködésével készítette el. 

A csapat tagjai elmondták, nehéz, érzékeny, de racionális döntést kellett hozniuk az Exotic jövőjével kapcsolatban.

- A zenekar határozott tervekkel, egy meghatározott úton szeretne haladni, ami sajnos többször keresztezte Sipos F. Tamás 1993 óta épülő szólókarrierjét. Többszöri megbeszélés után sem tudtuk közös nevezőre hozni álláspontjainkat, ezért úgy döntöttünk, hogy nem akadályozzuk tovább az énekest szólómunkásságában. Új úton folytatjuk tovább, új irányban, új frontemberrel, de a régi szellemiségben - jelentették be a zenekar alapító tagjai, vagyis Csik István, Tabár István, Tabár Zoltán és Vilmányi Gábor.

Az új énekes, Márton "Kor" Csaba nagy örömmel vállalta a felkérést. 

- Nagyon hálás vagyok a zenekarnak, hogy rám gondoltak, és mindent meg fogok tenni, hogy ne bánják meg a döntésüket. Remélem, a rajongók is bizalmat szavaznak nekem, és ígérem, nekik sem okozok majd csalódást. Az életben mindent száztíz százalékon csinálok, nem lesz ez másként az Exotic-kal sem! - mondta el Márton "Kor" Csaba.  

Márton Csaba az A3 televíziónál dolgozott, amikor megismerkedett Zalatnay Saroltával. Kilenc évig volt együtt a nála 22 évvel idősebb énekesnővel. Amikor Cinit börtönbe csukták, Márton Csaba Amerikába ment, ahol volt pornóproducer, és elvégzett egy színiiskolát is. Háromszor házasodott, ebből kétszer elvált, egyszer pedig megözvegyült. 2017-ben tért haza Magyarországra.

Ezt is szeretjük