Ma 47 éves Marsi Anikó: a híradós mintha megfiatalodott volna új párja mellett
Marsi Anikó kollégáinak is feltűnt, hogy a Tények híradósa csak úgy ragyog a boldogságtól új párja, Gábor oldalán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1975. február 6-án született Marsi Anikó 1994-ben a Magyar Televíziónál kezdte a pályafutását, majd 1997-ben az akkor induló RTL Klub kereskedelmi csatornához igazolt. 2007-ig ő volt a Fókusz című műsor egyik központi arca. 

2005-ben ment férjhez Palik Lászlóhoz, akitől két fia született, Vilmos és Vince. Nem sokkal később a család úgy döntött, külföldön, Mallorcán kezdenek új életet, csak nyaranta időztek Siófokon. 2016-ban a TV2 felkérte, legyen a Tények műsorvezetője, ekkor előbb a Marsi Anikó, majd a családja is hazaköltözött.

Marsi Anikó arca

2021 júniusában sokakat meglepett a hír, miszerint 16 év után megromlott Marsi Anikó és Palik László házassága. A hírek szerint mostanra már mindketten új párt találtak maguknak, igaz, eddig csak a TV2 híradósa vállalta fel új szerelmét. Gyarmati Gáborral, akinek Szulák Andrea és Agócs Judit színésznőtől született egy-egy gyermeke, tavaly novemberben szerepelt először közös címlapon, ekkor nyolc hónapja alkottak egy párt. 

Marsi Anikó 2020 novemberében és egy évvel később, 2021 novemberében a Mokkában.
Marsi Anikó 2020 novemberében és egy évvel később, 2021 novemberében a Mokkában.
Fotó: TV2/Mokka

A 47 éves Marsi Anikó le sem tagadhatná, hogy szerelmes, Gábor mellett ragyog a boldogságtól, ez pedig sokaknak feltűnt. A Mokka 2021. november 19-i adásában Mádai Vivien és Istenes László sem tudott szó nélkül elmenni amellett, mennyire sugárzik. 

Marsi Anikó 2021 áprilisában a Tények Pluszban.
Marsi Anikó 2021 áprilisában a Tények Pluszban.
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Tetten érhető, ha egy nő boldog egy férfi oldalán, mondhatjuk úgy is, hogy az arcára van írva a boldogság. A szerelem csodákra képes, megújul tőle az ember, más lesz a tekintete, máshogy beszél, mozog, gesztikulál, máshogy néz a tükörbe, már csak azért is, mert megéli, hogy szépnek találják - magyarázta dr. Rusz Edit pszichológus 2022 januárjában a Story magazinban. 

Marsi Anikó a Tények Plusz egyik 2022-es januári adásában.
Marsi Anikó a Tények Plusz egyik 2022-es januári adásában.
Fotó: TV2/Tények Plusz

A szakembernek igaza van, a műsorvezető szinte kivirágzott új párja mellett. Az arca kisimult, szinte megfiatalodott a szerelemtől. 

Marsi Anikó utálta Erdélyi Mónikát

Erdélyi Mónika 2000 októberében vett részt azon a válogatáson, amin egy országos csatornához várták női riporterek jelentkezését. A következő év januárjában megcsörrent a telefonja, hogy ő lett a szerencsés kiválasztott. Így született meg a Mónika Show. Egy ilyen nagyszabású műsorra természetesen több akkor már ismert tévés is szeretett volna lecsapni, például Marsi Anikó is.

Ezt is szeretjük