Majka fiai így szurkoltak a focimeccen: Marián apja kiköpött mása

Majka két fiával, Mariánnal és Olivérrel Londonba utazott. Élőben szurkoltak az UEFA-bajnokok ligája negyeddöntőjén.

majka-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka és fiai mindhárman hatalmas focirajongók. Az édesapa az Instagramon árulta el, kisebbik gyermeke, Olivér abba a korba ért, hogy mindenben a labdarúgást látja, de nagyobbik fiát, Mariánt is megfertőzte a sportág szeretete.

Így biztosan hatalmas élmény volt, hogy élőben szurkolhatták végig a Londonban található Stamford Bridge Stadiumban az UEFA-bajnokok ligája negyeddöntőjét. Bár nem a zenész kedvenc csapata, a Manchester United lépett pályára, hanem a Chelsea, az izgalom így sem volt kevés.

Majka fiai a focimeccsen

Arról, hogy a fiúk mennyire átszellemültek a mérkőzés alatt, az oldalán tett közzé egy képet, ami a lelátón készült róluk: Olivér tátott szájjal nézte a pályát, míg Marián komoly arccal szuggerálta, épp melyik játékosnál van a labda.

A kommentelők imádták a szurkolós képet, és nem tudtak elmenni amellett sem, hogy a nagyobbik Majoros testvér mennyire hasonlít az apukájára. Volt, aki már csak "kis Majkaként” hivatkozott a tízéves Mariánra, akinek tekintete egy az egyben olyan, akárcsak a rapperé.

Édesanyja, Majoros Hajnalka, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Dundika utoljára Marián 10. születésnapján, február 11-én tett közzé egy szelfit fiával az oldalán. A közeli képen szintén jól látszott, hogy a fiú kire ütött.

Majka korábban viccelt is azzal, milyen egyértelműen meg lehet állapítani a két gyereküknél, hogy melyik szülőjükre hasonlítanak.

"Az egyiknél az anya, a másiknak az apa biztos" - poénkodott a 2021 szeptemberében kirakott fotómontázs mellett.

A bejegyzésben felesége gyerekkori képét Olivér mellé tették, Mariánét pedig az övével rakták össze. A hasonlóság kísérteties.

Pápai Joci lánya

Pápai Joci lánya a céltudatosságát apukájától, bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett az énekes idősebb gyermekéből.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük