Majka fiát alig ismertük fel, olyan sokat nőtt: 10 éves lett Marián

Majka és felesége, Dundika tegnap ünnepelték meg nagyobbik fiuk 10. születésnapját.

majka-batch
beauty and style
Top olvasott cikkek

Majka nevét 2002-ben ismerte meg az ország a Való Világ első szériájának játékosaként. Az elmúlt 19 esztendőben mind a zenei életben, mind a tévézésben ragyogó karriert futott be. Az ország legnépszerűbb előadói közt tartjuk számon, és műsorvezetőként is nagyon népszerű. 

Nem csak a szakmában elérteket könyvelheti el sikerként, a magánélete szintén szerencsésen alakult. 2021 különleges esztendő ebből a szempontból, hiszen idén vezette oltár elé 11 év után gyermekei anyját, Majoros Hajnalka Dundikát.

Majka nagyobbik fia 10 éves lett

Van még egy különleges esemény, ami erre az évre esett, nagyobbik fia, Marián 2021. november 10-én lett kereken 10 éves. Természetesen nem maradhatott el az ünneplés, a nagy napot a VR Vidámparkban ünnepelte a család, a buliról pedig készült egy aranyos fotó is, ami nemcsak a jó hangulatról árulkodott, hanem arról is, milyen sokat nőtt az utóbbi időben az ünnepelt.

A felvételen jól látszik, Marián rengeteget nőtt, fekete keretes szemüvegében egyre nagyfiúsabbnak néz ki. A felvétel mellé a büszke apuka pár sort is írt, amelyekben szavakba öntötte az érzéseit.

„Mikor először vittünk a kötelező orvosi vizsgálatokra, én nem veletek mentem, hanem az orvoshoz siettem egy tv-s felvételről. Anyukád öltöztetett fel otthon, én meg vetkőztettelek le az orvosnál. Levettem rólad a nadrágot, és ott feküdtél a kis harisnyanadrágodban. Ott tudtam, hogy az egész életem meg fog változni miattad. Nem a szülésnél, és nem mikor először a kezembe vettelek… Én ott jöttem rá, hogy ez a szerelem egész életemben el fog kísérni.. Most pedig 10 éves vagy!!! Hihetetlen... Isten éltessen, drága babám.”

A családi mulatságról pár videó is készült, amelyet a rapper Instagram-story formájában osztott meg a rajongóival. Ezeken kaphattak egy kis ízelítőt, milyen jól érezték magukat az este. A gyerekeken kívül a szülők is kivették a részüket a mulatságból.

Majka háromnapos esküvője

Majka és Hajni - vagy ahogy sokan ismerik, Dundika - azt tervezte, hogy 2020 júniusában hivatalosan is összekötik az életüket, ám a világjárvány mindent felülírt. 2021 augusztusában azonban mindent bepótoltak: 11 együtt töltött év után háromnapos lakodalmat csaptak népes vendégsereggel. 

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár leszek!

Ezt is szeretjük