Már a második világsztárt vette le a lábáról a gyönyörű magyar színésznő
Mahó Andrea a világhírű Rhoda Scottot nyűgözte le.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mahó Andrea már két világsztárt is lenyűgözött tehetségével. A musicalsztár a világhírű Rhoda Scott sztárvendége lesz július 26-án, a Budapest Kongresszusi Központban.

Mahó Andrea
Rhoda Scott

A 35 éves színésznő a világhírű zeneszerzővel, Sir Andrew Lloyd Webberrel is jó kapcsolatban van.

Koncert Rhoda Scott-tal

Mahó Andrea már 11 éve játssza a Madách Színházban Az Operaház fantomjának női főszerepét, két évvel ezelőtt pedig Mary Poppinsként debütált.

2003-ban eMeRTon-díjjal tüntették ki az év musical-énekeseként, 2007-ben pedig Artisjus zenei díjat kapott.

Július 26-án egy újabb zenei csemegével nyűgözi majd le rajongóit: az amerikai soul jazz orgonavirtuózzal, Rhoda Scott-tal és Varnus Xavérral közösen fog színpadra állni. Nem ül azonban sokáig a babérokon, sok elképzelése várja, hogy valóra váltsa őket.

- Három tervem is van, amit meg szeretnék valósítani. A legfontosabb, hogy még nagyon sok szép szerepet szeretnék eljátszani, és ezzel örömöt okozni a közönségnek. Ezen kívül pedig tervben van egy nagy, önálló koncert. A szakmámon kívül is van ötletem, amit szeretnék megvalósítani. Nemrég felkértek, hogy csatlakozzak Az Élet Szép Klubhoz, aminek céljai nagyon tetszenek, és szervesen részt szeretnék venni a megvalósításukban - árulta el a Feminának.

Fontos a feltöltődés is

A sokoldalú színésznő nagy gondot fordít arra is, hogy a munka mellett legyen ideje feltöltődni, és fontosnak tartja, hogy önmagára is szakítson időt.

- Szeretem jól érezni magam, sokat nevetni, és olyan emberek társaságában lenni, akikkel igazi felüdülés az együtt töltött idő. Nagyon fontos számomra a természet. Minden évben ellátogatok a tengerhez - mindig máshová, mert szeretem a változatosságot és új helyeket, megismerni az aktuális helyi szokásokat, kultúrát, embereket, gasztronómiát - mesélte.

Ezt is szeretjük