Holnap este visszatér a köztévé sikeres vetélkedője! Már 4 éve a nézők kedvence
Visszatér a képernyőre a Magyarország, szeretlek!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Március 15-én visszatér a képernyőre az ország egyik legnépszerűbb vetélkedője, a Magyarország, szeretlek! Szente Vajk vezetésével.

Kálloy-Molnár Péter, Trokán Nóra, Lengyel Tamás és Jakupcsek Gabriella

A közmédia vetélkedőshow-ja már a negyedik éve a tévénézők nagy kedvence, mostantól a megújult Dunán lesz látható vasárnap esténként.

Visszatér a köztévé vetélkedője

A Magyarország, szeretlek! című látványos és szórakoztató showműsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban nem csak hazánkról derülnek ki érdekes adatok, tények, hanem a meghívott vendégekről is.

A tavaszi évadban sem lesz hiány humoros helyzetekből, a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő már rögtön az első adásban meglepi a közönséget.

A műsor remek hangulatáról ezúttal is Nagy Laci és zenekara gondoskodik, akik népszerű, ismert énekesekkel egészülnek ki - március 15-én például Muri Enikővel -, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

A Magyarország, szeretlek! március 15-én egy különleges ünnepi adással várja a nézőket a megújult Duna TV-n: a közmédia legújabb tévésorozatának, a Kossuthkiflinek a szereplői, Lengyel Tamás, Trokán Nóra, Kálloy-Molnár Péter, Fátyol Kamilla, Kőszegi Ákos és Scherer Péter mutatják meg, mit tudnak Magyarországról.

Csiszár Jenő, Fátyol Kamilla, Scherer Péter és Kőszegi Ákos

Fotó: MTVA

Ezt is szeretjük