Magyar sztárpárok a vörös szőnyegen
Hazánk legismertebb sztárpárjai közül sokan tiszteletüket tették az elmúlt hónapok különféle rendezvényein.

Dia

 	Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán 	Hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárja 2005. június 17-én házasodott össze, azóta közös gyermekük, Zora Veronika mellett együtt nevelik Szinetár Dóra előző házasságából született kisfiát, Marcit is. A sztárpár együtt érkezett a 2011-es Glamour gálára. 2012 nyarán váratlanul bejelentették, elválnak magánéleti útjaik. 	Kapcsolódó sztárlexikon: 	Ilyen volt, ilyen lett: Szinetár Dóra »

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán

Hazánk egyik legnépszerűbb sztárpárja 2005. június 17-én házasodott össze, azóta közös gyermekük, Zora Veronika mellett együtt nevelik Szinetár Dóra előző házasságából született kisfiát, Marcit is. A sztárpár együtt érkezett a 2011-es Glamour gálára. 2012 nyarán váratlanul bejelentették, elválnak magánéleti útjaik.

Kapcsolódó sztárlexikon:
Ilyen volt, ilyen lett: Szinetár Dóra »

Dia

 	Balogh Edina és Som Krisztián 	A Barátok közt csinos sztárja 2011 júniusában jelentette be, hogy összeházasodik szerelmével, Som Krisztiánnal. A csinos színésznő vőlegényét a 2011-es VIVA Comet gálára is magával vitte. Az esküvőre 2012-ben sor is került, sőt, ősszel bejelentették, első gyermeküket várják. 	Kapcsolódó cikk: 	"Majdnem összevesztünk!" Kalandos eljegyzéséről mesélt Balogh Edina »

Balogh Edina és Som Krisztián

A Barátok közt csinos sztárja 2011 júniusában jelentette be, hogy összeházasodik szerelmével, Som Krisztiánnal. A csinos színésznő vőlegényét a 2011-es VIVA Comet gálára is magával vitte. Az esküvőre 2012-ben sor is került, sőt, ősszel bejelentették, első gyermeküket várják.

Kapcsolódó cikk:
"Majdnem összevesztünk!" Kalandos eljegyzéséről mesélt Balogh Edina »

Dia

 	Ördög Nóra és Nánási Pál 	Ördög Nóra hat év után 2008 augusztusában ment feleségül Rubint Kristófhoz, akitől néhány hónap múlva, decemberben vált el. Jelenleg Nánási Pál fotóművésszel él házasságban, a népszerű sztárpár a 2011-es VIVA Comet gálán is megjelent.

Ördög Nóra és Nánási Pál

Ördög Nóra hat év után 2008 augusztusában ment feleségül Rubint Kristófhoz, akitől néhány hónap múlva, decemberben vált el. Jelenleg Nánási Pál fotóművésszel él házasságban, a népszerű sztárpár a 2011-es VIVA Comet gálán is megjelent.

Dia

 	Rubint Réka és Schobert Norbi 	Rubint Réka harmadik gyermekével várandósan érkezett a 2011-es Story-gálára. Azóta, 2011. március 10-én meg is született második kisfia, Zalán. Az eseményen természetesen ott volt vele hűséges férje, Schobert Norbi is, aki odaadó társként felesége minden kívánságát leste. 	Kapcsolódó cikk: 	Néhány órával a szülés után! Íme, Rubint Réka és tündéri kisfia, Zalán »

Rubint Réka és Schobert Norbi

Rubint Réka harmadik gyermekével várandósan érkezett a 2011-es Story-gálára. Azóta, 2011. március 10-én meg is született második kisfia, Zalán. Az eseményen természetesen ott volt vele hűséges férje, Schobert Norbi is, aki odaadó társként felesége minden kívánságát leste.

Kapcsolódó cikk:
Néhány órával a szülés után! Íme, Rubint Réka és tündéri kisfia, Zalán »

Dia

 	Laki Anikó és Szőke Zoltán 	A Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán két évtizedig élt boldog házasságban Laki Anikóval. Két közös gyermekük született, ők végül nem kísérték el szüleiket a 2011-es Story-gálára. 2012 őszén bombaként robbant a hír, hogy a Barátok közt sztárja már hónapok óta egy másik nővel él együtt.

Laki Anikó és Szőke Zoltán

A Barátok közt sztárja, Szőke Zoltán két évtizedig élt boldog házasságban Laki Anikóval. Két közös gyermekük született, ők végül nem kísérték el szüleiket a 2011-es Story-gálára. 2012 őszén bombaként robbant a hír, hogy a Barátok közt sztárja már hónapok óta egy másik nővel él együtt.

Dia

 	Nagy Feró és neje, Ági 	Nagy Feró 36 évesen ismerkedett meg az akkor még csak 16 éves Ágival, akivel a mai napig boldog házasságban él, annak ellenére, hogy több mint 25 év telt el első találkozásuk óta, románcuk pedig korántsem indult problémamentesen. 	Kapcsolódó cikk: 	Évekig hallgatott róla! Nagy Feró lerántotta a leplet múltja sötét titkáról »

Nagy Feró és neje, Ági

Nagy Feró 36 évesen ismerkedett meg az akkor még csak 16 éves Ágival, akivel a mai napig boldog házasságban él, annak ellenére, hogy több mint 25 év telt el első találkozásuk óta, románcuk pedig korántsem indult problémamentesen.

Kapcsolódó cikk:
Évekig hallgatott róla! Nagy Feró lerántotta a leplet múltja sötét titkáról »

Dia

 	Tatár Csilla és Gönczi Gábor 	A közkedvelt tévés házaspár az esetek többségében nem tud együtt résztvenni a különféle rendezvényeken, mivel konkurens csatornánál dolgoznak, a 2011-es Glamour gála vendégei viszont ritka pillanatnak lehettek szemtanúi, oda ugyanis együtt érkeztek. 	Kapcsolódó cikk: 	Mindent beismert! Ezért jutott hullámvölgybe a TV2 műsorvezetőnőjének házassága »

Tatár Csilla és Gönczi Gábor

A közkedvelt tévés házaspár az esetek többségében nem tud együtt résztvenni a különféle rendezvényeken, mivel konkurens csatornánál dolgoznak, a 2011-es Glamour gála vendégei viszont ritka pillanatnak lehettek szemtanúi, oda ugyanis együtt érkeztek.

Kapcsolódó cikk:
Mindent beismert! Ezért jutott hullámvölgybe a TV2 műsorvezetőnőjének házassága »

Dia

 	Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András 	A Megasztár álompárja, Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András szerelmét sokan megkérdőjelezték, de ők a tehetségkutató óta is boldog párkapcsolatban élnek - nem véletlen tehát, hogy a 2011-es Story-gálán is együtt tették tiszteletüket.

Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András

A Megasztár álompárja, Tolvai Renáta és Kállay-Saunders András szerelmét sokan megkérdőjelezték, de ők a tehetségkutató óta is boldog párkapcsolatban élnek - nem véletlen tehát, hogy a 2011-es Story-gálán is együtt tették tiszteletüket.

Ezt is szeretjük
Fotó: