Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

Óriás képgalérián a plasztikázott sztárok

Nézd meg, mely magyar hírességek vállalják, hogy plasztikával szépültek.

Dia

	Rubint Réka	A fitneszkirálynő kebelmérete a sok edzés és zsírégetés miatt jelentősen lecsökkent, ezért plasztikai segédlettel növelte meg. Mint a Shape magazinnak nyilatkozta, szerinte inkább a kés, mint a komplexusok. 2012 nyarán abból is elege lett, hogy rendezetlen fogsora miatt kritizálják, és szakemberrel korrigáltatta azt.	Kapcsolódó cikk:	Rubint Réka dekoltázsa mindent vitt a díjátadón »

Rubint Réka

A fitneszkirálynő kebelmérete a sok edzés és zsírégetés miatt jelentősen lecsökkent, ezért plasztikai segédlettel növelte meg. Mint a Shape magazinnak nyilatkozta, szerinte inkább a kés, mint a komplexusok. 2012 nyarán abból is elege lett, hogy rendezetlen fogsora miatt kritizálják, és szakemberrel korrigáltatta azt.

Kapcsolódó cikk:
Rubint Réka dekoltázsa mindent vitt a díjátadón »

Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala

Dia

	Szűcs Judith	Szűcs Judith 50 évesen feküdt kés alá, hogy megnagyobbíttassa melleit, ám az implantátumok miatt hátfájások gyötörték, így újra elment a plasztikai sebészhez, és kisebbre vetette kebleit. Szemhéjplasztikát is végeztek rajta, továbbá botoxoltatott is.	Kapcsolódó cikk:	Ezért feküdt újra kés alá Szűcs Judith »

Szűcs Judith

Szűcs Judith 50 évesen feküdt kés alá, hogy megnagyobbíttassa melleit, ám az implantátumok miatt hátfájások gyötörték, így újra elment a plasztikai sebészhez, és kisebbre vetette kebleit. Szemhéjplasztikát is végeztek rajta, továbbá botoxoltatott is.

Kapcsolódó cikk:
Ezért feküdt újra kés alá Szűcs Judith »

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Dia

	Lilu	Lilu szülés után távolíttatta el arcáról az anyajegyét. Állítása szerint régóta zavarta, de mindig félt attól, hogy ha leveteti, csúnya heg marad utána. Ám a kisfia sokat piszkálta, mindig belekapott a kis ujjaival, sőt, le akarta szedni az arcáról, ezért döntött végül a műtét mellett.	Kapcsolódó cikk:	Lilu beismerte: Titokban plasztikáztatott »

Lilu

Lilu szülés után távolíttatta el arcáról az anyajegyét. Állítása szerint régóta zavarta, de mindig félt attól, hogy ha leveteti, csúnya heg marad utána. Ám a kisfia sokat piszkálta, mindig belekapott a kis ujjaival, sőt, le akarta szedni az arcáról, ezért döntött végül a műtét mellett.

Kapcsolódó cikk:
Lilu beismerte: Titokban plasztikáztatott »

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Dia

	Gaál Noémi	A TV2 időjósa 2002-ben vállalkozott a mellnagyobbító műtétre, és ezt sosem szégyellte bevallani. Szerinte, mindenkinek megvan az oka rá, aki kés alá fekszik, és a környezetének is az a jó, ha látják, meg van elégedve magával. Saját magát egyébként alapvetően pozitív személyiségnek tartja, és ehhez nincs köze semmiféle plasztikának.

Gaál Noémi

A TV2 időjósa 2002-ben vállalkozott a mellnagyobbító műtétre, és ezt sosem szégyellte bevallani. Szerinte, mindenkinek megvan az oka rá, aki kés alá fekszik, és a környezetének is az a jó, ha látják, meg van elégedve magával. Saját magát egyébként alapvetően pozitív személyiségnek tartja, és ehhez nincs köze semmiféle plasztikának.

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Bálizs Anett	A Jóban Rosszban bájos színésznője az orrával nem volt elégedett, ezért aztán sok gondolkodás után végül a plasztikai műtét mellett döntött. Ahogy a TV2-nek elárulta, csak egy kicsit izgult a beavatkozás előtt, és tökéletesen elégedett a végeredménnyel. Anett műtéte egyébként bekerült a Jóban Rosszban történetébe is: a sorozatban egy autóbaleset következtében tört be az orra, ezért kellett megoperálni.	Kapcsolódó cikk:	Plasztikai műtéten esett át Bálizs Anett, a TV2 fiatal színésznője »

Bálizs Anett

A Jóban Rosszban bájos színésznője az orrával nem volt elégedett, ezért aztán sok gondolkodás után végül a plasztikai műtét mellett döntött. Ahogy a TV2-nek elárulta, csak egy kicsit izgult a beavatkozás előtt, és tökéletesen elégedett a végeredménnyel. Anett műtéte egyébként bekerült a Jóban Rosszban történetébe is: a sorozatban egy autóbaleset következtében tört be az orra, ezért kellett megoperálni.

Kapcsolódó cikk:
Plasztikai műtéten esett át Bálizs Anett, a TV2 fiatal színésznője »

Fotó: Red Leamon

Dia

 	Czifra Noémi, Nóci 	A Való Világ egykori műsorvezetője nem csinált titkot abból, hogy plasztikai beavatkozásnak köszönheti kebelméretét. Korábban a Blikknek jelentette ki, attól, hogy szilikon került a mellébe, azok még eredetiek. Emellett azt is elismerte, büszke a dekoltázsára, de ehhez kellett az operáció, hiszen a sok sporttól kicsi maradt a melle. Ha pedig esetleg később is szükségét látja, újra kés alá fekszik, nem gondolja, hogy titkolóznia kellene.

Czifra Noémi, Nóci

A Való Világ egykori műsorvezetője nem csinált titkot abból, hogy plasztikai beavatkozásnak köszönheti kebelméretét. Korábban a Blikknek jelentette ki, attól, hogy szilikon került a mellébe, azok még eredetiek. Emellett azt is elismerte, büszke a dekoltázsára, de ehhez kellett az operáció, hiszen a sok sporttól kicsi maradt a melle. Ha pedig esetleg később is szükségét látja, újra kés alá fekszik, nem gondolja, hogy titkolóznia kellene.

Dia

 	Zalatnay Sarolta 	Zalatnay Cini annak idején szerelme, Márton Csaba kedvéért műttetett szilikont amúgy sem kicsi kebleibe, de később megbánta a dolgot. Nemcsak, hogy zátonyra futott a kapcsolata, de hátfájások is kínozták, így később kivetette az implantátumot, és kisebbre cseréltette. 	Kapcsolódó címke: 	Zalatnay Sarolta »

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Cini annak idején szerelme, Márton Csaba kedvéért műttetett szilikont amúgy sem kicsi kebleibe, de később megbánta a dolgot. Nemcsak, hogy zátonyra futott a kapcsolata, de hátfájások is kínozták, így később kivetette az implantátumot, és kisebbre cseréltette.

Kapcsolódó címke:
Zalatnay Sarolta »

Dia

 	Zoltán Erika 	Zoltán Erika korábban a Best magazinban egy napló formájában mesélt plasztikai műtétéről, melyet bevallottan hiúsági okokból vállalt be: a szemhéját varratta fel, és zsírleszívást is eszközöltek az álla alatti részen. Mint írta, fiatalon az is megfordult fejében, hogy plasztikáztassa a mellét, de aztán lemondott róla.

Zoltán Erika

Zoltán Erika korábban a Best magazinban egy napló formájában mesélt plasztikai műtétéről, melyet bevallottan hiúsági okokból vállalt be: a szemhéját varratta fel, és zsírleszívást is eszközöltek az álla alatti részen. Mint írta, fiatalon az is megfordult fejében, hogy plasztikáztassa a mellét, de aztán lemondott róla.

Dia

	Tóth Gabi	Tóth Gabi a mellméretével nem volt elégedett. Hosszú évekig töprengett, amíg 2012-ben rászánta magát a nagyobbító műtétre. Mint mondta, azért vágott bele, mert nőnek akarta érezni magát és nem azért, hogy eltorzítsa a testét.	Kapcsolódó cikk:	Tóth Gabi megműttette mellét »

Tóth Gabi

Tóth Gabi a mellméretével nem volt elégedett. Hosszú évekig töprengett, amíg 2012-ben rászánta magát a nagyobbító műtétre. Mint mondta, azért vágott bele, mert nőnek akarta érezni magát és nem azért, hogy eltorzítsa a testét.

Kapcsolódó cikk:
Tóth Gabi megműttette mellét »

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Dia

	Kiss Ramóna	A Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna azután vágott bele a mellműtétbe, miután a sorozatbeli karaktere, Zsófi is ezen törte a fejét.

Kiss Ramóna

A Barátok közt sztárja, Kiss Ramóna azután vágott bele a mellműtétbe, miután a sorozatbeli karaktere, Zsófi is ezen törte a fejét.

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Dia

	Mádai Vivien	Mádai Vivien egy sikeres fogyókúra után döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja a melleit. A műtét után a  jojó-effektussal küzdő szőke műsorvezető szinte azonnal visszahízta a leadott kilóit.	Kapcsolódó cikk:	Mádai Vivien megműttette melleit »

Mádai Vivien

Mádai Vivien egy sikeres fogyókúra után döntött úgy, hogy megnagyobbíttatja a melleit. A műtét után a  jojó-effektussal küzdő szőke műsorvezető szinte azonnal visszahízta a leadott kilóit.

Kapcsolódó cikk:
Mádai Vivien megműttette melleit »

Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

Dia

	Keresztes Ildikó	Az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó 2013 év elején orrműtéten esett át. Azt állította, korábban, ha tükörbe nézett, nem szerette látni az arcát.

Keresztes Ildikó

Az X-Faktor mentora, Keresztes Ildikó 2013 év elején orrműtéten esett át. Azt állította, korábban, ha tükörbe nézett, nem szerette látni az arcát.

Fotó: MTVA/Nagy Zoltán

Dia

	Zimány Linda	Zimány Linda lefogyott, ami után - ahogyan ő fogalmazott - már nem voltak elég teltek az ajkai és keblei, ezért nagyobbító műtétnek vetette alá magát.

Zimány Linda

Zimány Linda lefogyott, ami után - ahogyan ő fogalmazott - már nem voltak elég teltek az ajkai és keblei, ezért nagyobbító műtétnek vetette alá magát.

Dia

	Mohamed Fatima	Az énekesnő 2014 májusában árulta el, hogy ismét plasztikai műtétnek veti alá magát, kiveteti meglévő implantátumát. Több mint 70 kilós fogyását követően három és fél kiló bőrt szedtek le a hasi részéről, egy pici zsírleszívást és mellplasztikát is végeztek rajta, ám két és fél év után már nagyon zavarta, hogy idegen anyag van benne.	Kapcsolódó cikk:	Mohamed Fatima ezért műtteti meg ismét a melleit »

Mohamed Fatima

Az énekesnő 2014 májusában árulta el, hogy ismét plasztikai műtétnek veti alá magát, kiveteti meglévő implantátumát. Több mint 70 kilós fogyását követően három és fél kiló bőrt szedtek le a hasi részéről, egy pici zsírleszívást és mellplasztikát is végeztek rajta, ám két és fél év után már nagyon zavarta, hogy idegen anyag van benne.

Kapcsolódó cikk:
Mohamed Fatima ezért műtteti meg ismét a melleit »

Fotó: TV2 Sajtószoba

Dia

	Kocsis Tibor	Az X-Faktor 2011-es győztese 2013 februárjában egy hallójárat-gyulladás miatt fordult orvoshoz, ám eszébe jutott, amikor úgy döntött egy apró plasztikai beavatkozással elálló füleit is megműtteti.	Kapcsolódó cikk:	Plasztikai műtéten esett át a magyar énekes »

Kocsis Tibor

Az X-Faktor 2011-es győztese 2013 februárjában egy hallójárat-gyulladás miatt fordult orvoshoz, ám eszébe jutott, amikor úgy döntött egy apró plasztikai beavatkozással elálló füleit is megműtteti.

Kapcsolódó cikk:
Plasztikai műtéten esett át a magyar énekes »

Dia


            	Sarka Kata
            	Hajdú Péter felesége még 2007-ben, első gyermeke születése előtt műtette meg melleit, mert elégedetlen volt azok méretével. 2012-ben egy kontroll során kiderült, hogy kiszakadt az egyik implantátum, azt azonnal ki kell cserélni.

Sarka Kata

Hajdú Péter felesége még 2007-ben, első gyermeke születése előtt műtette meg melleit, mert elégedetlen volt azok méretével. 2012-ben egy kontroll során kiderült, hogy kiszakadt az egyik implantátum, azt azonnal ki kell cserélni.

Fotó: Facebook/Kata Sarka
Ezt is szeretjük
Fotó: